Μια κακή ΑΕΚ και ένας αδιάβαστος Καρέρα βρήκαν τον μάστορα τους από τον Παναθηναϊκό του Μπόλονι που ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο και θα μπορούσε να είχε πετύχει και άλλα γκολ. Ακυβέρνητο καράβι η ΑΕΚ που δείχνει ότι δεν μπορεί. Ανούσια υπεροχή στο δεύτερο ημίχρονο και απολύτως δίκαιο το τελικό σκορ. […]

Μια κακή ΑΕΚ και ένας αδιάβαστος Καρέρα βρήκαν τον μάστορα τους από τον Παναθηναϊκό του Μπόλονι που ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο και θα μπορούσε να είχε πετύχει και άλλα γκολ. Ακυβέρνητο καράβι η ΑΕΚ που δείχνει ότι δεν μπορεί. Ανούσια υπεροχή στο δεύτερο ημίχρονο και απολύτως δίκαιο το τελικό σκορ.

Οι «πράσινοι» που κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκαν με τα γκολ των Μακέντα (34’) και Κουρμπέλη (45’+1), ενώ η Ένωση που δεν έδειξε το καλό της πρόσωπο κατάφερε να μειώσει με το γκολ του Ολιβέιρα στο 87’.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός έχει ελέγξει απόλυτα το παιχνίδι με τον Λούκας Βιγιαφάνιες να κάνει πολύ καλή δουλειά και παράλληλα την αριστερή του πλευρά να «επιτίθεται» στον Ινσούα. ‘Εχει «απονευρώσει» τον άξονα της ΑΕΚ και δημιουργεί αυτός τις επικίνδυνες καταστάσεις. Μετά το 0-2 παίζει με αυτοπεποίθηση και διαχειρίζεται με ψυχραιμία -μέχρι τώρα- το παιχνίδι.

«Πράσινο» το ντέρμπι της Αθήνας, 2-1 ο Παναθηναϊκός την ΑΕΚ

Τα γκολ του αγώνα

0 – 1: Ο Χατζηγιοβάνης βγήκε στην αντεπίθεση, απέφυγε τον Νεντελτσεάρου, έστρωσε στον Μακέντα και ο Ιταλός με όμορφο πλασέ νίκησε τον Τσιντώτα για το 0-1!

0 – 2: Υπέροχη ενέργεια του Ζαγαρίτη, ο οποίος απέφυγε τον Βασιλαντωνόπουλο, γύρισε στον Κουρμπέλη και ο αρχηγός του Παναθηναϊκού με πλασέ απ’ τη μικρή περιοχή νικάει τον Τσιντώτα για το 0-2!

1 – 2: Ο Παουλίνιο έφυγε από δεξιά, ο Πούγγουρας που μόλις είχε μπει έκανε το λάθος και ο Ολιβέιρα ανενόχλητος έκανε το 1-2

https://www.youtube.com/watch?v=vU7BOHO0isc

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ