Ο  ΠΑΟΚ  έβγαλε αντίδραση μετά την ήττα στο ντέρμπι και την πλήρωσε ο Παναιτωλικός με πενταρέ γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο δικέφαλος του Βορρά ήταν απολαυστικός και πέρασε ένα σχετικά εύκολο απόγευμα. ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός  5 – 0  Οι Θεσσαλονικείς επέστρεψαν στις νίκες μετά την ήττα στο Γ. Καραϊσκάκης από τον Ολυμπιακό και το 2-2 […]

Ο  ΠΑΟΚ  έβγαλε αντίδραση μετά την ήττα στο ντέρμπι και την πλήρωσε ο Παναιτωλικός με πενταρέ γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο δικέφαλος του Βορρά ήταν απολαυστικός και πέρασε ένα σχετικά εύκολο απόγευμα.

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός  5 – 0 

Οι Θεσσαλονικείς επέστρεψαν στις νίκες μετά την ήττα στο Γ. Καραϊσκάκης από τον Ολυμπιακό και το 2-2 με την ΑΕΚ, ενώ παράλληλα έπιασαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας τον Άρη, εκμεταλλευόμενοι την ήττα του το Σάββατο στον Αστέρα.
Τα γκολ σημείωσαν ο Μουργκ στο 39’, ο Σβαμπ στο 51’, ο Τζόλης στο 57’ και ο Σφιντέρσκι στο 61’ και στο 90’, που πήρε φανέλα βασικού αντί του Κρμέντσικ και… άρπαξε την ευκαιρία του!

Ο Πάμπλο Γκαρσία είχε κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο του ΠΑΟΚ στο ματς του πρώτου γύρου στο Αγρίνιου, όπου η ομάδα του νίκησε με 3-1 και σήμερα είχε πολύ πιο εύκολο έργο. Από την άλλη, ο Τραϊανός Δέλλας έκανε πικρά γενέθλια (έγινε 45 ετών) στη Θεσσαλονίκη.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και είχε την κατοχή απειλώντας για πρώτη φορά στο 25′ όταν ο Σβιντέρσκι από το ύψος του πέναλτι έκανε το πλασέ, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα και ο Αουγκούστο στη συνέχεια έκανε το σουτ, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Ο Τζόλης πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στον Παναιτωλικό

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 39′, όταν ο Μουργκ μπήκε στην περιοχή και με εξαιρετική ντρίμπλα απέφυγε τον Μαλή και με ωραίο σουτ νίκησε τον Κνετ για το 1-0

Ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και μέσα σε δέκα λεπτά καθάρισε την υπόθεση νίκη. Στο 51′, ο Ροντρίγκο έκανε ωραία σέντρα και ο Σβαμπ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Έξι λεπτά αργότερα, ο Τζόλης με φοβερό σουτ έστιελε τη μπάλα στο δοκάρι και τα δίχτυα για το 3-0, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σβιντέρσκι έπειτα από σέντρα του Ελ Καντουρί σκόραρε με ωραίο τρόπο για το ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 4-0.

Από εκεί και έπειτα το υπόλοιπο του αγώνα ήταν τυπική διαδικασία με τον δικέφαλο να παίρνει μια εύκολη νίκη πετυχαίνοντας και πέμπτο τέρμα στο 90′ με τον Σβιντέρσκι να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ