Ο Ολυμπιακός καθάρισε γρήγορα την Λαμία και μετά….Άρσεναλ!. Ο Ολυμπιακός με σχετική ευκολία κέρδισε την Λαμία για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.  Με τρία γκολ σε μισή ώρα περίπου και μετά το έριξε στο χαλαρό, περιμένοντας την Άρσεναλ την Πέμπτη. Τυπικά πλέον για τον Ολυμπιακό τα πράγματα μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος για να […]

Ο Ολυμπιακός καθάρισε γρήγορα την Λαμία και μετά….Άρσεναλ!. Ο Ολυμπιακός με σχετική ευκολία κέρδισε την Λαμία για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.  Με τρία γκολ σε μισή ώρα περίπου και μετά το έριξε στο χαλαρό, περιμένοντας την Άρσεναλ την Πέμπτη. Τυπικά πλέον για τον Ολυμπιακό τα πράγματα μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος για να στεφθεί για 46η φορά πρωταθλητής.

Ολυμπιακός – Λαμία 3 – 0 

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπιζε στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη Λαμία, έπειτα από την περιπετειώδη πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδος επί του Άρη.

Αυτή τη φορά, η ομάδα μας επέστρεφε για το Ελληνικό πρωτάθλημα και την προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας. Συγκεκριμένα, για την 25η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: (ΚΛΙΚ)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ