Ο Ολυμπιακός μετά την ισοπαλία με τον Άρη, σχετικά δύσκολα στον σημερινό αγώνα με τον Βόλο εκτός έδρας επανήλθε στις νίκες και περιμένει τυπικά πλέον την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος για να στεφθεί για 46η φορά πρωταθλητής. Η πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του Ρούμπεν Σεμέδο αναφέρει πως ο Πορτογάλος στόπερ έχει υποστεί κάκωση έσω πλαγίου! […]

Ο Ολυμπιακός μετά την ισοπαλία με τον Άρη, σχετικά δύσκολα στον σημερινό αγώνα με τον Βόλο εκτός έδρας επανήλθε στις νίκες και περιμένει τυπικά πλέον την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος για να στεφθεί για 46η φορά πρωταθλητής.

Η πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του Ρούμπεν Σεμέδο αναφέρει πως ο Πορτογάλος στόπερ έχει υποστεί κάκωση έσω πλαγίου! Εάν οι αρχικοί φόβοι του ιατρικού επιτελείου για τον Πορτογάλο αμυντικό επιβεβαιωθούν, ο Σεμέδο θα χάσει τουλάχιστον το πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο την Άρσεναλ στις 11 Μαρτίου.

Ο Σεμέδο τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Βόλο μετά από τάκλιν που έκανε στο Νίνη. Δεν μπόρεσε να συνεχίσει λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο και αντικαταστάθηκε στο 39ο λεπτό.

Βόλος – Ολυμπιακός 1 – 2

Σε ένα ματς για την για 24η αγωνιστική της Super League Interwetten. που είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες ο Ολυμπιακός, αλλά τελικά το κέρδισε δύσκολα με το αγχωτικό 2-1. Καλή η παρουσία, αλλά σπατάλησε αρκετές κλασικές ευκαιρίες και την λύση την έδωσε ο Εμβιλά.

Οι “ερυθρόλευκοι” χρειάστηκαν μόλις 4 λεπτά για να πετύχουν το πρώτο γκολ. Ο Καμάρα έκανε μια βαθιά μπαλιά, ο Μπρούμα ταλαιπώρησε τους αμυντικούς των γηπεδούχων, πάσαρε στον Φορτούνη με τον τελευταίο να πετυχαίνει το 0-1.

Βόλος – Ολυμπιακός 1-2: Γκολ για τους «ερυθρόλευκους» - eretikos.gr

Όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν άμεσα να ανασυνταχθούν και να τιμωρήσουν για ακόμα μια φορά τους πρωταθλητές από στημένη φάση. Στο 11’ ο Μπαριέντος εκτέλεσε κόρνερ με τον Γκρίλο να προλαβαίνει τον Μπα και να ισοφαρίζει για τους Βολιώτες.

Τελικά ο γόρδιος δεσμός για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς λήθηκε στο 82’ μετά από μια επεισοδιακή φάση. Μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια ο Λαλά σέντραρε, ο Παπασταθόπουλοε δεν έπιασε καλά το σουτ, όμως ο Εμβιλά έκανε το 2-1 με δυνατό σουτ.

Το γκολ αρχικά ακυρώθηκε για οφσαιντ μιας και ο επόπτης θεώρησε ότι ο Χασάν επηρέαζε τη φάση, όμως και μετά από συζήτηση του Φάμπιο Βερίσιμο με το VAR το γκολ μέτρησε κανονικά. Οι γηπεδούχοι πρόσπάθησαν να αντιδράσουν και θα μπορούσαν να το καταφέρουν στο 90+3′ όταν ο Μποένο πέρασε από τον Μπα αλλά τελικά έχασε τη μπάλα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ