Ο Γιακουμάκης έφυγε σαν ένας μέτριος ποδοσφαιριστής για ελάχιστα χρήματα και τώρα η Φένλο είναι έτοιμη να βάλει αρκετά χρήματα στα ταμεία της από την μεταγραφή του σε κάποιο μεγάλο κλαμπ της Ολλανδίας. Πάλι καλά που στην ΑΕΚ είχαν υπολογίσει αυτό το ενδεχόμενο και δεν θα μείνει τελείως χαμένη από τον Γιακουμάκη, αφού είχαν βάλει […]

Ο Γιακουμάκης έφυγε σαν ένας μέτριος ποδοσφαιριστής για ελάχιστα χρήματα και τώρα η Φένλο είναι έτοιμη να βάλει αρκετά χρήματα στα ταμεία της από την μεταγραφή του σε κάποιο μεγάλο κλαμπ της Ολλανδίας. Πάλι καλά που στην ΑΕΚ είχαν υπολογίσει αυτό το ενδεχόμενο και δεν θα μείνει τελείως χαμένη από τον Γιακουμάκη, αφού είχαν βάλει ποσοστό μεταπώλησης για την μεταγραφή του Έλληνα ποδοσφαιριστή. 

Τα οφέλη της ΑΕΚ

Εάν σωθεί η Φένλο που έχει καλές πιθανότητες θα πάρει έξτρα 50,000 ευρώ και σε ενδεχόμενη πώληση του ποδοσφαιριστή, που με αυτήν την πορεία θεωρείται σχεδόν σίγουρη ο “δικέφαλος” δικαιούται βάση της ρήτρας μεταπώλησης το 10% από την αξία της μεταγραφής.

Θα το γράφουμε συνεχώς. Τον έδωσαν για ένα κομμάτι ψωμί στην Ολλανδική Φένλο και αυτός φροντίζει σε κάθε αγωνιστική να δίνει την απάντηση του. Σκόραρε για έβδομη φορά σε οχτώ αγώνες με την ομάδα του, είναι ο δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος, οι φίλαθλοι τον λατρεύουν και αναμένεται συνέχεια. Συνέχισε καυτός και με την Εθνική αφού στην πρώτη του κλίση εναντίον της Κύπρου σκόραρε και ήταν από τους διακριθέντες.

Τρελαίνει με την Φένλο ο Γιακουμάκης, και παραμιλούν οι φίλαθλοι! (Vid)

Η καριέρα του

Το καλοκαίρι του 2012 ο Γιακουμάκης άφησε τον ΠΟ Ατσαλένιου, υπογράφοντας στον Πλατανιά. Ακολούθησε ο δανεισμός του στην Επισκοπή τον Γενάρη του 2014 και η επιστροφή του το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου στην ομάδα των Χανίων, όπου την επόμενη τριετία σκόραρε 15 γκολ (5 ασίστ) σε 67 συμμετοχές. Τον Ιούλιο του 2017 η ΑΕΚ πείστηκε για τις ικανότητες του και πλήρωσε 300.000 ευρώ στον Πλατανιά για τα δικαιώματα του παίκτη.

Πριν καν ενηλικιωθεί έκανε ντεμπούτο στη Super League με τον Πλατανιά (30/9/12) φτάνοντας στο σημείο την σεζόν 2016/17 να σημειώσει με την ομάδα των Χανίων 11 γκολ σε 26 ματς.

Ο Γιακουμάκης δεν βρήκε ποτέ ρόλο βασικού στον ‘Δικέφαλο’, ούτε όταν σκόραρε εκείνο το γκολ στο ‘Γεώργιος Καραϊσκάκης’ στη νίκη με 2-1 επί του Ολυμπιακού, που αποδείχθηκε κομβική για την κατάκτηση του τίτλου το 2018. Ακολούθησαν οι δανεισμοί σε ΟΦΗ και Γκόρνικ Ζάμπρζε, πριν ο 25χρονος φορ αποτελέσει οριστικά παρελθόν από την ΑΕΚ, η οποία δέχθηκε να τον παραχωρήσει στην Φένλο αντί 200.000 ευρώ. Δηλαδή 100.000 ευρώ λιγότερα από όσα είχε δαπανήσει για την απόκτηση του το 2017. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ