Η ομάδα της Αρκαδίας, που στα πρώτα χρόνια δεν το έλεγαν, αλλά σήμερα είναι η αγαπημένη ομάδα του, κλείνει 90 χρόνια ζωής, και την ιστορία της να γράφεται ολοένα και πιο έντονη στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.  «Η ιστορία έχει αρχή. Μια διαδρομή με ένδοξες στιγμές. Ταξίδεψε πέρα από τα όρια. Αγωνίστηκε με την ψυχή του. Δημιούργησε […]

Η ομάδα της Αρκαδίας, που στα πρώτα χρόνια δεν το έλεγαν, αλλά σήμερα είναι η αγαπημένη ομάδα του, κλείνει 90 χρόνια ζωής, και την ιστορία της να γράφεται ολοένα και πιο έντονη στο Ελληνικό ποδόσφαιρο

«Η ιστορία έχει αρχή. Μια διαδρομή με ένδοξες στιγμές. Ταξίδεψε πέρα από τα όρια. Αγωνίστηκε με την ψυχή του. Δημιούργησε τις επόμενες γενιές. Αγαπήθηκε πιο πολύ. Έχτισε το μέλλον του.Η ιστορία δεν έχει τέλος» 1931 – 2021 90 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΤΕΡΑΣ», αναφέρει το μήνυμα του Αστέρα Τρίπολης.

Δημήτρης Μπάκος:

«Τα φετινά γενέθλια του ΑΣΤΕΡΑ μας είναι ιστορικά. Αφενός διότι συμπληρώνονται 90 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου και αφετέρου διότι συμπίπτουν με τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Για όλους εμάς, λοιπόν, η σημερινή ημέρα είναι ξεχωριστή. Είναι ημέρα γιορτής, είναι ημέρα μνήμης, τόσο για την πατρίδα μας, όσο και για την ομάδα μας. Επίσης, όμως, είναι ημέρα ευθύνης για το παρόν και το μέλλον του ΑΣΤΕΡΑ. Η διαδρομή συνεχίζεται με πίστη στις αρχές και τις ηθικές αξίες που διέπουν τον σύλλογο και με δύναμη που πηγάζει από τον περήφανο κόσμο μας.

Χρόνια Πολλά ΕΛΛΑΔΑ, Χρόνια Πολλά ΑΣΤΕΡΑ».

Γιάννης Καϋμενάκης:

«Με βαθιά συναισθήματα γιορτάζουμε σήμερα τη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση του ΑΣΤΕΡΑ μας. Η συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, η οποία είχε ως αφετηρία τον τόπο καταγωγής του συλλόγου μας, μάς κάνει διπλά υπερήφανους και ταυτόχρονα μάς γεμίζει με υποχρεώσεις για τη συνέχειά του. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ θα συνεχίσει να βαδίζει τον δικό του μοναδικό δρόμο, με εμπιστοσύνη στις δικές του και μόνο δυνάμεις και ορίζοντα τις νέες γενιές υγιών φιλάθλων που δημιουργεί.

Χρόνια Πολλά ΕΛΛΑΔΑ, Χρόνια Πολλά ΑΣΤΕΡΑ».

«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗ!

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ!».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ