Στον πολύ σημαντικό αγώνα με φόντο την 2η θέση της βαθμολογίας ο  Άρης υποδέχτηκε την ΑΕΚ σε ένα αμφίρροπο αγώνα. Ένα κλικ καλύτερος ο Άρης αλλά φάνηκε η έλλειψη ενός καλού σέντερ φορ ειδικά στις δύο μεγάλες ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου που είχε, και η ΑΕΚ με την κλασική συνταγή Χιμένεθ με προσοχή στην άμυνα βρήκε […]

Στον πολύ σημαντικό αγώνα με φόντο την 2η θέση της βαθμολογίας ο  Άρης υποδέχτηκε την ΑΕΚ σε ένα αμφίρροπο αγώνα. Ένα κλικ καλύτερος ο Άρης αλλά φάνηκε η έλλειψη ενός καλού σέντερ φορ ειδικά στις δύο μεγάλες ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου που είχε, και η ΑΕΚ με την κλασική συνταγή Χιμένεθ με προσοχή στην άμυνα βρήκε το γκολ από στημένη φάση με τον Γκαρσία. Στην 2η θέση συγκατοικούν πλέον οι δύο ομάδες.

Τρίτη συνεχόμενη νίκη της ΑΕΚ, όλες με το ίδιο σκορ. Έργο Χιμένεθ

Αρης – ΑΕΚ 0 – 0

Στο πρώτο ημίχρονο πολύ μέτριο παιχνίδι, με καμία από τις δυο ομάδες να μη ρισκάρει. Η ΑΕΚ ισορρόπησε μετά το δυνατό ξεκίνημα του Άρη. Ο Άρης εμφανίζει το γνωστό του πρόβλημα και παρόλο που είχε την μπάλα στην κατοχή του, δεν έχει τον επιθετικό-σημείο αναφοράς για ν’ απειλήσει. Νευρικό παιχνίδι με πολλά λάθη κι από τους δύο. Δεν πλήρωσε το λάθος του Λόπες η ΑΕΚ. Καλύτερο τελείωμα χρειαζόταν ο Ανσαριφάρντ στο 21′ μετά την ωραία ατομική του Γκαρσία. 

7′ : Λάθος γύρισμα του Λόπες στον Αθανασιάδη, κλέβει ο Μάνος αλλά δεν πλασάρει σωστά

21′ : Ωραία προσπάθεια του Λιβάι, άδειασε τον Σάκιτς έκανε σέντρα στον Ανσαριφάρντ, αλλά ο Ιρανός ανενόχλητος κάνει χλιαρή κεφαλιά και μπλοκάρει ο Μπουσέ.

45+1′: Γύρισμα στον Μαντσίνι στον Σάσα σουτ από πλάγια θέση.

Super League 1 live: Άρης-ΑΕΚ 0-0 (Β' ημίχρονο)

Στο δεύτερο ημίχρονο φανερή η διάθεση της ΑΕΚ να ανέβει λίγο περισσότερο στο β’ ημίχρονο. Με την εξαιρετική λειτουργία της στα μετόπισθεν η είσοδος Μάνταλου – Λιβάγια της έδωσε μεγαλύτερη ζωντάνια. Ήταν δύσκολο για τον Άρη ν’ απειλήσει με μπλοκαρισμένο τον Γκάμα και η υπόθεση γκολ είχε γίνει πολύ δύσκολη.
Και τελικά από στημένη φάση στο 65ο λεπτό η ΑΕΚ πήρε κεφάλι στο σκορ, χάρη σε πανέμορφη εκτέλεση φάουλ του Λιβάι Γκαρσία στο “Κλεάνθης Βικελίδης” απέναντι στον Άρη..  Μετά το γκολ πολλες καθυστερήσεις και καθόλου ποδόσφαιρο. Χαρακτηριστικά από το 75΄μέχρι και το 90΄είναι ζήτημα αν παίχτηκαν 3 λεπτά ποδόσφαιρο. Στα χασομέρια η ΑΕΚ πέτυχε το 0-2 με τον Λιβάγια, αλλά σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

46′: Φοβερό σουτ του Ανσαριφάρντ έξω από την περιοχή.

 65′: Ο Σιμόες κέρδισε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, μετά από καλή ανάπτυξη, ωραία ενέργεια του Γκαρσία, σέντρα, σουτ του Μάνταλου στα σώματα και προσπάθεια του Σιμόες. Χάρη σε πανέμορφη εκτέλεση φάουλ του Λιβάι Γκαρσία με το αριστερό. Η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Μπουσέ, ο οποίος δεν μπόρεσε να αποτρέψει την παραβίαση της εστίας του.

90+6′: Στην κόντρα ο Λιβάγια, βρίσκει στην περιοχή τον Καρίμ που σημαδεύει το δοκάρι, αλλά ο Κροάτης έρχεται από πίσω και τελειώνει τη φάση, αλλά το γκολ ακυρώθηκε με το VAR ως οφσάιντ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ