Ο Αμρ Ουάρντα ζήτησε άδεια μερικών ημερών! Επικαλούμενος προσωπικό οικογενειακό πρόβλημα. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του αναχωρεί με προορισμό την Αίγυπτο. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έκαναν δεκτό το αίτημά του, χωρίς δεύτερη σκέψη. Παρά την κρισιμότητα των ημερών. Τώρα μιλάμε όντως για προσωπικό θέμα; Μιλάμε για κακό κλίμα που το έφαγε εν τέλει ο “γάιδαρος”; […]

Ο Αμρ Ουάρντα ζήτησε άδεια μερικών ημερών! Επικαλούμενος προσωπικό οικογενειακό πρόβλημα. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του αναχωρεί με προορισμό την Αίγυπτο. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έκαναν δεκτό το αίτημά του, χωρίς δεύτερη σκέψη. Παρά την κρισιμότητα των ημερών.

Τώρα μιλάμε όντως για προσωπικό θέμα;

Μιλάμε για κακό κλίμα που το έφαγε εν τέλει ο “γάιδαρος”;

Μέχρι στιγμής πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως η σεζόν δεν διαγράφεται θετικά για τον Αιγύπτιο. Οι μέρες θα δείξουν το κατα πόσο θα τον πάρει στα σοβαρα ο ΠΑΟΚ! ή θα κουνησει οριστικά μαντήλι!

Θυμίζουμε πως ο Ουάρντα ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών την περσινή σεζόν για τον ΠΑΟΚ. Ο Πάμπλο Γκαρσία κατάφερε να τιθασεύσει τον ιδιότροπο χαρακτήρα του παίκτη και έβγαλε τον καλύτερο εαυτό που έχουμε δεί με τα “ασπρόμαυρα”.

Φέτος όμως με την Έλευση του Ρουμάνου τεχνικού τα πράγματα από την αρχή μύριζαν μπαρούτι!

Ίσως να κλείνει ακόμη ένας κύκλος για τον ποδοσφαιριστή. Που μάλλον ισως να είναι και ο τελευταίος…

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ