Η ΑΕΚ μετά από δύο σερί γκέλες και με το κύπελλο μοναδικό φετινό στόχο κατάφερε να πάρει σκορ πρόκρισης. Με ανατροπή και μια επίθεση αρκετά καλή, αλλά η ΄άμυνα έμπαζε από παντού. Στο τέλος ο Βόλος έχασε το άχαστο για να κάνει το 4-3 και να βάλει δύσκολα στον επαναληπτικό. ΑΕΚ – Βόλος 4 – […]

Η ΑΕΚ μετά από δύο σερί γκέλες και με το κύπελλο μοναδικό φετινό στόχο κατάφερε να πάρει σκορ πρόκρισης. Με ανατροπή και μια επίθεση αρκετά καλή, αλλά η ΄άμυνα έμπαζε από παντού. Στο τέλος ο Βόλος έχασε το άχαστο για να κάνει το 4-3 και να βάλει δύσκολα στον επαναληπτικό.

ΑΕΚ – Βόλος 4 – 2

Η Ένωση ξεκίνησε μουδιασμένα βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά μέσα σε 10 λεπτά είχε κάνει το 4-1. Ένα παιχνίδι με φοβερό σασπένς και πολλά γκολ σημειώθηκε στο πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών ανάμεσα σε ΑΕΚ και Βόλο.

Η Ένωση έκανε πολλά λάθη και δεν ήταν καθόλου συγκεντρωμένη με τον Βόλο να απειλεί ξανά στο 12′ με σουτ του Φεράρι το οποίο πέρασε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα οι Βολιώτες έκαναν το 0-1. Ο Νταντσένκο γύρισε με λάθος πάσα στον Κρίστιτσιτς, ο Μπαρτόλο πέρασε την κάθετη στην πλάτη της άμυνας και ο Δουβίκας με πλασέ νίκησε τον Τσιντώτα.

Η Ένωση έψαχνε μια ενέργεια μπροστά για να… ξυπνήσει και τη βρήκε στο 25′ φτάνοντας στην ισοφάριση. Ο Γκαρσία με μια πανέμορφη κάθετη είδε την κίνηση του Μάνταλου στον χώρο και ο τελευταίος πλάσαρε τον Κλέιμαν για το 1-1.

 Στο 29′ κατάφερε να φτάσει γρήγορα στην ανατροπή, όταν ο Νταντσένκο είδε τον Κρίστιτσιτς, ο οποίος πέρασε μια υπέροχη μπαλιά για τον Τάνκοβιτς και αυτός με τη μία στην κίνηση πλάσαρε τον Κλέιμαν στη γωνία του γράφοντας το 2-1.

ΑΕΚ - Βόλος: 4-2

Τρία λεπτά αργότερα ο Σουηδός εξτρέμ βρήκε και δεύτερο γκολ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-1, δείχνοντας τη μεγάλη του ποιότητα. Ο Μάνταλος εκτέλεσε με πάσα το κόρνερ και ο Τάνκοβιτς από πλάγια θέση με ένα φαλτσαριστό δεξί σουτ σκόραρε ένα πανέμορφο τέρμα!

Οι κιτρινόμαυροι με την αυτοπεποίθηση πλέον στα ύψη… πέταγαν μπροστά και έφτασαν και σε τέταρτο γκολ στο 36′. Ο Νταντσένκο ανέβηκε και πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Γκαρσία που είχε πατήσει περιοχή με τον Τσοκάνη να τον ανατρέπει. Ο Ολιβέιρα ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, ευστόχησε και έκανε το 4-1. 

Στο δεύτερο μέρος το ενδιαφέρον αναθερμάνθηκε στην αναμέτρηση, καθότι ο Βόλος μείωσε στο σκορ με τον Μήτογλου στο 57′, ενώ θα μπορούσε να μπει ξανά στο παιχνίδι στο 64′ ο Μπαρτόλο νικήθηκε σε τετ α τετ με τον Τσιντώτα. Η ΑΕΚ άργησε να δημιουργήσει στο δεύτεορ μέρος. Αυτό συνέβη μετά την αλλαγή του Ανσαριφάρντ, με τον Ιρανό να απειλεί 6 λεπτά με την είσοδό του. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν στα τελευταία λεπτά, όπου έβγαλαν τρεις καλές στιγμές, μία εκ των οποίων ήταν δοκάρι με τον Δουβίκα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ