Μια ορθολογική ΑΕΚ από τον Καρέρα πήρε το διπλό που ήθελε και με εντυπωσιακή εμφάνιση ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που είχε αρκετές ευκαιρίες να καθαρίσει τον αγώνα. Οι «κιτρινόμαυροι», οι οποίοι προέρχονταν από την αναπάντεχη και βαριά εντός έδρας ήττα (0-3) από τη Ζόρια ήθελαν την νίκη αντίδρασης και ηρεμίας.  Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα […]

Μια ορθολογική ΑΕΚ από τον Καρέρα πήρε το διπλό που ήθελε και με εντυπωσιακή εμφάνιση ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που είχε αρκετές ευκαιρίες να καθαρίσει τον αγώνα.

Οι «κιτρινόμαυροι», οι οποίοι προέρχονταν από την αναπάντεχη και βαριά εντός έδρας ήττα (0-3) από τη Ζόρια ήθελαν την νίκη αντίδρασης και ηρεμίας. 

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 13ο λεπτό με τον Λιβάγια, ο οποίος με ένα ωραίο σουτ στην κίνηση νίκησε τον Παπαδόπουλο, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του.

Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ 1-2 (vids) | Superleague Interwetten | gazzetta.gr

Η φάση του πρώτου μέρους έγινε στο 42′. Από τακουνάκι του Τάνκοβιτς, Ανσαριφάρντ και Μάνταλος έπαιξαν το ένα-δύο, ο Σουάρεθ με τάκλιν και λίγο έλειψε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του αλλά ο Παπαδόπουλος έδιωξε με το πόδι. Στην εξέλιξη της φάσης, η μπάλα στρώθηκε στον Ινσούα που έκανε το διαγώνιο σουτ, με τον Παπαδόπουλου να διώχνει στην κλειστή του γωνία σε κόρνερ.

Στο 44ο λεπτό πάντως ο Αστέρας Τρίπολης έφτασε στην ισοφάριση με ωραία καρφωτή κεφαλιά του Μπαράλες.

Στο 48ο λεπτό ο Λιβάγια επιχείρησε μία σέντρα απ’ τα αριστερά, η μπάλα πήρε περίεργη τροπή και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου, με τον Ανσαριφάλντ στο 58′ να δίνει και πάλι το προβάδισμα στην Ένωση με ωραίο σουτ.

Ο Αστέρας δεν τα παράτησε και στο 63′ ο Άλβαρες πήγε να βάλει το γκολ της χρονιάς με μακρινό σουτ που έφυγε μόλις άουτ. Ο Ανσαριφαρντ στο 71′ έδωσε τη θέση του στον Ολιβέιρα με τον Παπαδόπουλο στη συνέχεια να κρατά το 1-2 στο τετ-α-τετ του Τάνκοβιτς. Ο Σουηδός στο 77′ μπήκε απ’ τα αριστερά στη μεγάλη περιοχή, έκανε το φαλτσαριστό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ είχε και την επιλογή της πάσας. Οι Αρκάδες πίεζαν για την ισοφάριση με τον Κρέσπι στο 82′ να πετά στα σκουπίδια μια καλή ευκαιρία

Ο αγώνας κρεμόταν σε μια κλωστή στο φινάλε με τον Καρέρα να βάζει και άλλον στόπερ (Χνιντ αντί Μάνταλου), όμως δεν άλλαξε κάτι ως το τέλος με την ΑΕΚ να παίρνει τη νίκη.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ