Μπορεί ο ΠΑΟΚ να σκόραρε στο 93+ και να έσωσε την “παρτίδα”. Όμως η ανησυχία θεριεύει! Στις τάξεις του δικεφάλου, στον κόσμο και στο τεχνικό επιτελείο επικρατεί ο προβληματισμός. Όχι τόσο για την πρόκριση, αλλά για την γενικότερη εικόνα της ομάδας. Το ρόστερ φαντάζει ελλιπές. Οι παίκτες δείχνουν γερασμένοι. Ενώ υπάρχουν και ακάλυπτα κενά που […]

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να σκόραρε στο 93+ και να έσωσε την “παρτίδα”. Όμως η ανησυχία θεριεύει! Στις τάξεις του δικεφάλου, στον κόσμο και στο τεχνικό επιτελείο επικρατεί ο προβληματισμός. Όχι τόσο για την πρόκριση, αλλά για την γενικότερη εικόνα της ομάδας. Το ρόστερ φαντάζει ελλιπές. Οι παίκτες δείχνουν γερασμένοι. Ενώ υπάρχουν και ακάλυπτα κενά που πρέπει να επανδρωθούν.

Ιδιαίτερος είναι ο εκνευρισμός του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο οποίος φαίνεται να έφτασε στο ΄”αμήν”. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το χέρι του Ρουμάνου χτύπησε το τραπέζι και οι απαιτήσεις ξεστομίστηκαν.

Ο τεχνικός του δικεφάλου ζήτησε απλά πράγματα. 3 παίκτες και άμεσα!

Τα ονόματα – γνωστά! Οι περιπτώσεις – μελετημένες!

Το γαϊτανάκι με τον Μπορίλ σταματάει εδώ για τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του sports365.gr ο παίκτης θα φορέσει τα ασπρόμαυρα!

Η έλευση του Μπορίλ θα σημάνει, ίσως, τη μετακίνηση του Βιεϊρίνια στο δεξιό άκρο της άμυνας.

Αν και υπάρχουν φωνές που θέλουν τον Πορτογάλο να αλλάζει θέση και να παίζει πιο προωθημένος.

Έπειτα ο Ρουμάνος ζήτησε άμεση λύση στην κορυφή της επίθεσης. Ιδανικός για αυτό τον ρόλο ο Τσούμπα Άκπομ. Ο οποίος αναμένεται να έρθει ως δανεικός στον ΠΑΟΚ. Ο ποδοσφαιριστής είναι πραγματικός ταύρος και αναμένεται να ενισχύσει άμεσα την ομάδα. Καθώς δεν χρειάζεται τόσο χρόνο προσαρμογής.

Τέλος, και αυτό σας το αφήσαμε για τελευταίο. Μιας και είναι το σήριαλ του καλοκαιριού. Αίσιο τέλος φαίνεται να λαμβάνει η υπόθεση Τζιοβίνκο. Ο ταλαντούχος έμπειρος ποδοσφαιριστής θα έρθει, όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και πολύ καιρό, στον ΠΑΟΚ. Μετά από νέα απαίτηση του Λουτσέσκου.

Το καλό πράγμα εξάλλου, αργεί να γίνει!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ