Μια κλασική φετινή ΑΕΚ στο Γιουρόπα έχασε δίκαια από την ανώτερη Λέστερ και τερμάτισε στην τελευταία θέση του ομίλου της. Ο απολογισμός της ΑΕΚ πολύ κακός και οι κακές χρονιές στην Ευρώπη συνεχίζονται.  Δεν χωράει κριτική ο αγώνας, όταν στο 14΄είναι πίσω στο σκορ 2-0 και η Λέστερ κατέβασε στροφές. Έχασε 5-6 κλασικά γκολ η […]

Μια κλασική φετινή ΑΕΚ στο Γιουρόπα έχασε δίκαια από την ανώτερη Λέστερ και τερμάτισε στην τελευταία θέση του ομίλου της. Ο απολογισμός της ΑΕΚ πολύ κακός και οι κακές χρονιές στην Ευρώπη συνεχίζονται. 

Δεν χωράει κριτική ο αγώνας, όταν στο 14΄είναι πίσω στο σκορ 2-0 και η Λέστερ κατέβασε στροφές. Έχασε 5-6 κλασικά γκολ η Αγγλική ομάδα, και ελάχιστα πράγματα από την ΑΕΚ που μόνο στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε κάποιες φορές να περάσει την σέντρα. 

Εφιάλτης δίχως τέλος για μια τραγική ΑΕΚ που η άμυνα της θυμίζει ανέκδοτο. Ο Μάσιμο Καρέρα θα πρέπει να καταλάβει ότι το να μικραίνει η ΑΕΚ στην Ευρώπη είναι κάτι που θα το πληρώσει στις επόμενες χρονιές.

Ο Μιτάι αποτελεί πλέον τον νεότερο παίκτη που αγωνίζεται με την κιτρινόμαυρη φανέλα σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις! Περνάει στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας όντας 17 χρονών, τεσσάρων μηνών και έξι ημερών, ξεπερνώντας τον Δημήτρη Φροξυλιά για δύο μόλις ημέρες! Ο τελευταίος βρισκόταν μέχρι σήμερα στην πρώτη θέση όταν είχε αγωνιστεί σε ηλικία 17 χρονών τεσσάρων μηνών και οκτώ ημερών στο ΑΕΚ – Άντερλεχτ στις 4 Νοεμβρίου του 2010.

Live: Λέστερ - ΑΕΚ - Sportdog.gr - Αθλητικά Νέα | Ειδήσεις | Sport

Η Λέστερ μέσα σε 3 λεπτά κατάφερε να διαμορφώσει το τελικό σκορ απόψε στο ματς. Στο 12′ και στο 14′ σκόραρε απέναντι στην κωμική άμυνα της ΑΕΚ και πήρε άνετα τη νίκη στο φινάλε των ομίλων του Europa League.

Ο Τίλεμανς έβγαλε μία σέντρα προς την περιοχή, ο Σβάρνας δεν έδιωξε κάνοντας μοιραίο λάθος και έτσι δόθηκε η ευκαιρία στον Τσενγκίζ Ουντέρ, με την μπάλα να στρώνεται μπροστά του να την στείλει με ωραίο σουτ στα δίχτυα.

Η αμυντική κατάρρευση της ΑΕΚ συνεχίστηκε δύο λεπτά αργότερα. Η ομάδα του Ρότζερς σημείωσε δεύτερο γκολ στο 14ο λεπτό. Ο Μπαρνς μπήκε από τα αριστερά, πέρασε τον Βασιλαντωνόπουλο, σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Νεντελτσεάρου, μπέρδεψε τον Τσιντώτα και έγινε το 2-0.

Η ελληνική ομάδα ήταν κακή, με άμυνα που έδινε φάσεις και έκανε εύκολα λάθη, ενώ η επίθεση της αδυνατούσε να απειλήσει…

https://www.youtube.com/watch?v=SmuwmuG170s

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ