Μια διαφορετική ΑΕΚ από ότι στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης έχασε δίκαια από την ανώτερη Μπράγκα και έπεσε στην τελευταία θέση του ομίλου μετά και την νίκη της Ζόρια επί της Λέστερ. Ο απολογισμός της ΑΕΚ πολύ κακός και οι κακές χρονιές στην Ευρώπη συνεχίζονται. Εφιάλτης δίχως τέλος για μια τραγική ΑΕΚ που η […]

Μια διαφορετική ΑΕΚ από ότι στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης έχασε δίκαια από την ανώτερη Μπράγκα και έπεσε στην τελευταία θέση του ομίλου μετά και την νίκη της Ζόρια επί της Λέστερ. Ο απολογισμός της ΑΕΚ πολύ κακός και οι κακές χρονιές στην Ευρώπη συνεχίζονται.

Εφιάλτης δίχως τέλος για μια τραγική ΑΕΚ που η άμυνα της θυμίζει ανέκδοτο. Ο Μάσιμο Καρέρα θα πρέπει να καταλάβει ότι το να μικραίνει η ΑΕΚ στην Ευρώπη είναι κάτι που θα το πληρώσει στις επόμενες χρονιές.

Αυτό που έμεινε ήταν που οι ποδοσφαιριστές έλεγαν ότι θα αντιδράσουν μετά το κάζο από τη Ζόρια

Η ΑΕΚ φιλοξένησε την Μπράγκα, θέλοντας να κερδίσει και να διατηρήσει κάποιες πιθανότητες πρόκρισης, αλλά έγινε… έρμαιο στις ορέξεις των Πορτογάλων που πέρασαν με το εμφατικό 4-2 από το ΟΑΚΑ και εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στους «32» του Europa League.

Για ακόμη μια φορά ο Καρέρα επέλεξε να διαφοροποιήσει το αμυντικό δίδυμο, έβαλε τον Μπακάκη πάνω στον Γκαλένο που τον έκανε… γιο-γιο, ενώ οι Γαλανόπουλος, Αλμπάνης δεν μπήκαν ποτέ στο πνεύμα του αγώνα.

ΑΕΚ-Μπράγκα 2-4 - Ποδόσφαιρο - Europa League - A.E.K. | sport-fm.gr: ΣΠΟΡ FM 94.6

Μία ακόμη αγωνιστική, με την Λέστερ στην Αγγλία, για να τελειώσει ο φετινός εφιάλτης των «κιτρινόμαυρων», που δεν παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί ούτε σήμερα, ενώ μέτρησαν την τρίτη εντός έδρας ήττας τους σε ισάριθμα παιχνίδια! Μάλιστα, επέκτειναν το αρνητικό εντός έδρας σερί σε ομίλους του Europa League, έχοντας να κερδίσουν από τη σεζόν 2010/11.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε… εφιαλτικά το παιχνίδι. Η άμυνα ήταν… αλλού σε άκρα και στόπερ και αποτέλεσμα αυτού στο 8’ και στο 10’ η Μπράγκα σβηστά με τον στόπερ (με τον Τόρμενα που τον έχασε ο Χνιντ) και τον αριστερό μπακ (Εσγκάιο που ήταν μόνος του σε παράλληλη μπαλιά) να έχει κάνει ήδη το 0-2. Η ΑΕΚ εμφανίστηκε απροετοίμαστη ψυχολογικά και αυτό που επέλεξε ο Καρέρα δεν… έπιασε. Ωστόσο, μεσοεπιθετικά έβγαλε αντίδραση και μετά ο Ολιβέιρα έχασε γκολ σε άδεια εστία, ο Χνιντ μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά, αλλά ο Πορτογάλος εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας της Μπράγκα και μείωσε στο 31’ σε 1-2.

Η ΑΕΚ γνώρισε ακόμη μια ήττα στην Ευρώπη και μάλιστα ταπεινωτική από την Μπράγκα και έφτασε τα 14 συνεχόμενα ματς χωρίς εντός έδρας νίκη την τελευταία δεκαετία.

Ωστόσο, η ΑΕΚ έδειξε ότι το κέντρο δεν μπορούσε να δώσει όσα οι παίκτες που έλειπαν (Σάκχοφ-Κρίστιτσιτς) με αποτέλεσμα η άμυνα να μην νιώθει σιγουριά και να υπάρχουν εύκολα πουλήματα της μπάλας. Με την Μπράγκα όποτε θέλει να φτάνει εύκολα στην περιοχή του Τσιντώτα. Και στο 45’ από λάθος του Χνιντ που δεν ακολούθησε τον παίκτη του έγινε εύκολα το 1-3.

Στο β’ ημίχρονο η ΑΕΚ μπήκε με διάθεση και τον Καρέρα να περνά στο ματς τον Βασιλαντωνόπουλου αντί του ντεφορμέ Μπακάκη, αλλά η Μπράγκα γρήγορα «πάγωσε» τον ρυθμό του ματς. Και με τις συνεχείς αλλαγές του Καρβαλιάλ και του Καρέρα ποτέ δεν είχε ρυθμό το παιχνίδι με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να διαχειρίζονται το υπέρ τους αποτέλεσμα. Μάλιστα, με τρομερό γκολ του Γκαλένο έκαναν το 1-4, ο Τσιντώτας έβγαλε ακόμη 2 και στο φινάλε ο Βασιλαντωνόπουλος έβαλε το… τιμητικό 2-4.

https://www.youtube.com/watch?v=Y75g54iUxpw

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ