Αν ο αγώνας με τον Απόλλων ήταν τεστ αποδείξεων για τον Ιταλό, είναι σίγουρο ότι έμεινε μετεξεταστέος. Ίδια λάθη, και μια άμυνα παιδική χαρά. Δικό της παιχνίδι το έκανε ντέρμπι. Τα… χρειάστηκε η ΑΕΚ στη Ριζούπολη, αλλά έφυγε με το διπλό και πάει με ηρεμία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Η λογική να βάζουμε περισσότερα […]

Αν ο αγώνας με τον Απόλλων ήταν τεστ αποδείξεων για τον Ιταλό, είναι σίγουρο ότι έμεινε μετεξεταστέος. Ίδια λάθη, και μια άμυνα παιδική χαρά. Δικό της παιχνίδι το έκανε ντέρμπι. Τα… χρειάστηκε η ΑΕΚ στη Ριζούπολη, αλλά έφυγε με το διπλό και πάει με ηρεμία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η λογική να βάζουμε περισσότερα από θα φάμε δεν μπορεί να σταθεί, σε ομάδα που θέλει τίτλο

Σε μία ακόμα αναμέτρηση, η ΑΕΚ αποδείχθηκε ευάλωτη αμυντικά και παραλίγο να αυτοκτονήσει, ωστόσο επικράτησε 4-3 του Απόλλωνα στη Ριζούπολη και επανήλθε στις νίκες, τρεις ημέρες πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Στο 6′ ο Μιτάι σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Ανσαριφάρντ και αυτός από κοντά έγραψε το 0-1, αλλά δύο λεπτά μετά η κακή αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ έδωσε… γκολ απάντησης στον Απόλλωνα με κεφαλιά του Φερνάντεθ.

Η ΑΕΚ πίεσε πολύ, έκανε φάσεις και τελικά στο 19′ ο Λιβάι Γκαρσία με ΤΡΟΜΕΡΟ γκολ απευθείας από κόρνερ έκανε το 1-2!

Και έξι λεπτά μετά ο killer Ανσαριφάρντ με δυνατό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-3.

Απόλλων-ΑΕΚ 3-4 (ΤΕΛΙΚΟ)

Ο Καρέρα στο β΄ μέρος απέσυρε τον Λιβάι Γκαρσία για να μπει ο Τάνκοβιτς με τον φορμαρισμένο Ανσαριφάρντ στο 53’ να χάνει μια καλή ευκαιρία με κεφαλιά για το 1-4. Ο Μάνταλος στο 65’ σε τετ-α-τετ με τον Βέρχουλστ πλάσαρε πάνω του και ένα λεπτό μετά αντί να γίνει το 1-4 έγινε το 2-3. Σε κόρνερ από δεξιά, ο Τσαλμπούρης με ωραία γυριστή κεφαλιά έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Ο Καρέρα έκανε μαζεμένες τρεις αλλαγές, καθώς Γαλανόπουλος, Κρίστιτσιτς και Ολιβέιρα αντικατέστησαν Μάνταλο, Σιμόες και Ανσαριφάρντ. Η ΑΕΚ στο 69’ έχασε διπλή ευκαιρία για το 2-4, με τον Βέρχουλστ να νικάει τους Τάνκοβιτς και Σάκχοφ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ