Η ΑΕΚ με εντελώς διαφορετικό πρόσωπο και αμυντικό σχήμα από τον Καρέρα που έδειξε ότι φοβήθηκε μια ομάδα που την είχε κερδίσει για πλάκα στην Ουκρανία. Διασυρμός και μια μαύρη σελίδα στην ιστορία της ΑΕΚ. Απαράδεκτη εμφάνιση αλλά ανεξήγητος Καρέρα που έπαιζε με φουλ της άμυνας. Θα χρειαστεί να δώσει πολλες εξηγήσεις. Με την ήττα […]

Η ΑΕΚ με εντελώς διαφορετικό πρόσωπο και αμυντικό σχήμα από τον Καρέρα που έδειξε ότι φοβήθηκε μια ομάδα που την είχε κερδίσει για πλάκα στην Ουκρανία. Διασυρμός και μια μαύρη σελίδα στην ιστορία της ΑΕΚ. Απαράδεκτη εμφάνιση αλλά ανεξήγητος Καρέρα που έπαιζε με φουλ της άμυνας. Θα χρειαστεί να δώσει πολλες εξηγήσεις.

Με την ήττα αυτή και σε συνδυασμό με το 3-2 της Μπράγκα κόντρα στην Λέστερ στην Πορτογαλία, οι Κιτρινόμαυροι αποχαιρετούν ουσιαστικά την Ευρώπη, αφού εχουν τρεις βαθμούς στον όμιλο όσους και η Ζόρια πλέον, η Λέστερ έχει 10 και η Μπράγκα εννιά.

Έτσι λοιπόν, η ΑΕΚ αποχαιρετά με σκυμμένο το κεφάλι την Ευρώπη, εκτός και κάποιος πιστεύει ότι αυτή η ομάδα μπορεί να πάρει διπλό στην Αγγλία κόντρα στη Λέστερ και να νικήσει 3-0 την Μπράκγα. Η ευθύνη για την αποψινή ξεφτίλα βαραίνει σε τεράστιο βαθμό τον Μάσιμο Καρέρα που έκανε πειράματα στην ενδεκάδα, αλλά και τους παίκτες που γνώρισαν ταπεινωτική ήττα από κάποια Ζόρια!

Eντός έδρας συντριβή για την ΑΕΚ με 3-0 σκορ από τη Ζόρια

Στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου η ΑΕΚ έμεινε με 10 παίκτες, καθώς στο 48′ ο Σάκχοφ αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα για αγκωνιά.

Στο 61ο λεπτό τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για την Ένωση, καθώς είδε την εστία της να παραβιάζεται.

Μετά από σέντρα ο Γκρόμοβ πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι ο Αθανασιάδης δεν υπολόγισε σωστά την μπάλα και δεν μπλόκαρε, με τον στράικερ των φιλοξενούμενων να παίρνει το ριμπάουντ και να σκοράρει από κοντά.

Στο 75ο λεπτό η Ζόρια πέτυχε και δεύτερο τέρμα αυτή τη φορά με σκόρερ τον Καμπάεβ,ο οποίος με σουτ νίκησε τον Αθανασιάδη, ενώ στο 86′ οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 3-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιουρτσένκο.

https://www.youtube.com/watch?v=Egoi85bjVXo

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ