Ανέβηκαν τα αίματα στη χθεσινή προπόνηση στον Παναθηναϊκό: στο Κορωπί. Πρωταγωνιστές ήταν οι Τάσος Χατζηγιοβάνης και Λούκας Βιγιαφάνιες. Με τον τελευταίο μάλιστα να χτυπάει τον συμπαίκτη του στο πρόσωπο! Στη συνέχεια επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και δεν δόθηκε συνέχεια. Αλλά ο Βιγιαφάνιες είχε… ξεφύγει ήδη. Το σίγουρο είναι πως το αρνητικό κλίμα στον Παναθηναϊκό θα χρειαστεί μεγάλη […]

Ανέβηκαν τα αίματα στη χθεσινή προπόνηση στον Παναθηναϊκό: στο Κορωπί. Πρωταγωνιστές ήταν οι Τάσος Χατζηγιοβάνης και Λούκας Βιγιαφάνιες. Με τον τελευταίο μάλιστα να χτυπάει τον συμπαίκτη του στο πρόσωπο!

Στη συνέχεια επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και δεν δόθηκε συνέχεια. Αλλά ο Βιγιαφάνιες είχε… ξεφύγει ήδη. Το σίγουρο είναι πως το αρνητικό κλίμα στον Παναθηναϊκό θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να φύγει από την ομάδα. Με τους παίκτες να δείχνουν έτοιμοι να εκραγούν ανα πάσα στιγμή.

Και οι δύο κλήθηκαν σε απολογία ενώ προπονήθηκαν μόνοι τους σήμερα και έμειναν εκτός από το αυριανό φιλικό. Σίγουρα το πρόστιμο που θα δεχθούν θα είναι βαρύ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ