Η ΑΕΚ προφανώς έχει λύσει το οικονομικό της πρόβλημα. οπότε 550 χιλιάδες ευρώπουλα πάνω κάτω δεν τρέχει και τίποτα. Ούτε σε ερασιτεχνική ομάδα δεν υπάρχει αυτό που έγινε στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Μα να καταθέσουν τα χρήματα για την μεταγραφή του Λιβάι Γκαρσία σε λάθος λογαριασμό;  Στην ΑΕΚ κατέθεσαν σε λάθος τραπεζικό λογαριασμό τη δόση των […]

Η ΑΕΚ προφανώς έχει λύσει το οικονομικό της πρόβλημα. οπότε 550 χιλιάδες ευρώπουλα πάνω κάτω δεν τρέχει και τίποτα. Ούτε σε ερασιτεχνική ομάδα δεν υπάρχει αυτό που έγινε στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Μα να καταθέσουν τα χρήματα για την μεταγραφή του Λιβάι Γκαρσία σε λάθος λογαριασμό; 

Στην ΑΕΚ κατέθεσαν σε λάθος τραπεζικό λογαριασμό τη δόση των 550.000 ευρώ προς την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για τη μεταγραφή του Λιβάι Γκαρσία.

Ένα λάθος που δείχνει ερασιτεχνική νοοτροπία έγινε στην ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως αποκάλυψε το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Live Sport».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι υπεύθυνοι της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ έπεσαν θύματα επιτήδειων και κατέθεσαν τη δόση των 550.000 ευρώ για τη μεταγραφή του Λιβάι Γκαρσία προς την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ σε λάθος λογαριασμό.

Τι ακριβώς συνέβη;

Στην ΠΑΕ ΑΕΚ έλαβαν ένα fake mail που -υποτίθεται- πως ήταν από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, η οποία ζητούσε η δεύτερη δόση για τη μεταγραφή του Λιβάι Γκαρσία να κατατεθεί σε έναν άλλο τραπεζικό λογαριασμό.

Οι αρμόδιοι υπάλληλοι δεν τσέκαραν, ως όφειλαν, αν όντως τα στοιχεία ήταν αληθινά και προχώρησαν στην καταβολή της δόσης στον fake λογαριασμό.

Πριν από λίγες μέρες όμως η Μπεϊτάρ επικοινώνησε με την ΑΕΚ ζητώντας τον λόγο για τον οποίο δεν έχει κατατεθεί την προκαθορισμένη ημερομηνία η δεύτερη δόση.

Οι «κιτρινόμαυροι» αντιλήφθηκαν την γκάφα που είχε γίνει και χάρη σε παρέμβαση εισαγγελέα μπλοκαρίστηκε ο λογαριασμός και τα χρήματα επιστράφηκαν, με την ΑΕΚ να γλιτώνει από ένα ανεπανάληπτο κάζο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ