Η περίπτωση του Γουίλιαμ Τεσίγιο έπεσε στο τραπέζι για τον Παναθηναϊκό. Ένα όνομα που αρέσει πολύ στον …”λατινόφιλο” Γιοβάνοβιτς. Ο 31χρονος αμυντικός έχει τα στοιχεία που ζητεί ο Σέρβος τεχνικός. Καθώς είναι αριστεροπόδαρος και αρκετά δυναμικός στο παιχνίδι του. Μάλιστα αυτή την περίοδο παίζει στο Κόπα Αμέρικα με την Κολομβία . Ο Τεσίγιο έχει ακόμη συμβόλαιο […]

Η περίπτωση του Γουίλιαμ Τεσίγιο έπεσε στο τραπέζι για τον Παναθηναϊκό. Ένα όνομα που αρέσει πολύ στον …”λατινόφιλο” Γιοβάνοβιτς.

Ο 31χρονος αμυντικός έχει τα στοιχεία που ζητεί ο Σέρβος τεχνικός. Καθώς είναι αριστεροπόδαρος και αρκετά δυναμικός στο παιχνίδι του.

Μάλιστα αυτή την περίοδο παίζει στο Κόπα Αμέρικα με την Κολομβία .

Ο Τεσίγιο έχει ακόμη συμβόλαιο με την Λεόν, πρωταθλήτρια Μεξικού. Ωστόσο λέγεται πως έχει λάβει διαβεβαιώσεις πως αν έρθει πρόταση από την Ευρώπη θα του επιτραπεί να “μετακομίσει” χωρίς πολλά έξοδα.

Στην αμερικανική ήπειρο έχει εξαιρετικό όνομα και έχει δεχτεί αρκετές κρούσεις, αλλά ο ίδιος φέρεται αποφασισμένος να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι κι αυτό αυτομάτως δίνει ελπίδες στον Παναθηναϊκό.

Όπως έχει πει ο Τεσίγιο στο περιβάλλον του, θα αποφασίσει για την επόμενη ομάδα του μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την Κολομβία στο Κόπα Αμέρικα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ