Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ – Το Κύπελλο Ελλάδας για τον πρωταθλητή Ολυμπιακό που ήθελε να κάνει το νταμπλ για 2η συνεχόμενη χρονιά, και τον δεύτερο του πρωταθλήματος  ΠΑΟΚ που ήθελε να σώσει μια μέτρια χρονιά ένα τρόπαιο. Τελικά στο τέλος ο ΠΑΟΚ στα τελειώματα του αγώνα κατάφερε να βρει το δεύτερο γκολ και να πάρει τελικά τον […]

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ – Το Κύπελλο Ελλάδας για τον πρωταθλητή Ολυμπιακό που ήθελε να κάνει το νταμπλ για 2η συνεχόμενη χρονιά, και τον δεύτερο του πρωταθλήματος  ΠΑΟΚ που ήθελε να σώσει μια μέτρια χρονιά ένα τρόπαιο.

Τελικά στο τέλος ο ΠΑΟΚ στα τελειώματα του αγώνα κατάφερε να βρει το δεύτερο γκολ και να πάρει τελικά τον όγδοο τίτλο της ιστορίας του. Ο Κρμέντσικ τελικά θα μείνει στην ιστορία ως ήρωας του αγώνα αφού με το δικό του γκολ στο 90ολεπτ’ο. Θα μπορούσε να ήταν το μαύρο πρόβατο του δικεφάλου αφού πριν μερικά είχε χάσει δύο πολύ κλασικές ευκαιρίες να κάνει το 2-1.

Μετά το τέλος του αγώνα οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ βγήκαν έξω και μαζεύτηκαν στο κλασικό σημείο συνάντησης στον Λευκό Πύργο και πανηγύρισαν έξαλα την κατάκτηση του κυπέλλου από την ομάδα τους, χωρίς να αναφερθούν ακραίες καταστάσεις.

Πανηγυρισμοί των φιλάθλων στον Λευκό Πύργο μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από την ομάδα νικώντας 2-1 τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ

Αποθέωση των παικτών του ΠΑΟΚ κατά την άφιξή τους στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας μετά την κατάκτηση του κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό.

Οι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κύπελλο Ελλάδας

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ