Ως παίκτη της ΑΕΚ παρουσιάζουν τον Μπόγκταν Πλάνιτς οι Σέρβοι! Σύμφωνα με μέσο από τη Σερβία, η Ενωση βρήκε τον επόμενο στόπερ της καθώς ο Βλάνταν Μιλογεβιτς έπεισε τον έμπειρο αμυντικό της Μακάμπι Χάιφα να έρθει στην Ελλάδα για τον Δικέφαλο. Για την ακρίβεια το «tvarenasport», γράφει: «Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανέλαβε πρόσφατα την τεχνική ηγεσία […]

Ως παίκτη της ΑΕΚ παρουσιάζουν τον Μπόγκταν Πλάνιτς οι Σέρβοι!

Σύμφωνα με μέσο από τη Σερβία, η Ενωση βρήκε τον επόμενο στόπερ της καθώς ο Βλάνταν Μιλογεβιτς έπεισε τον έμπειρο αμυντικό της Μακάμπι Χάιφα να έρθει στην Ελλάδα για τον Δικέφαλο.

Για την ακρίβεια το «tvarenasport», γράφει: «Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανέλαβε πρόσφατα την τεχνική ηγεσία της ΑΕK. Πολύ γρήγορα τρέχει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό για τη νέα χρονιά

. Εκτός από τις διαπραγματεύσεις με τον Νέναντ Κρίστιτσιτς τον οποίο θέλει να διατηρήσει στην Ελλάδα, ο Μιλόγεβιτς θέλει να συνεργαστεί με δύο ακόμα πρώην παίκτες του Ερυθρού Αστέρα.

Αρχικά, οι πληροφορίας ήθελαν τον Νταμιάν Λε Ταλέκ.  Ενα εκ των κορυφαίων παικτών του Αστέρα την περίοδο Μιλόγεβιτς, να μπορούσε να πάει στην ΑΕΚ, οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Μπόγκνταν Πλάνιτς να έχει υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΚ.
Ο πρώην παίκτης του Ερυθρού Αστέρα, φτάνει στην ΑΕΚ ως ελεύθερος. Καθώς έλυσε το συμβόλαιό του με τη Μακάμπι Χάιφα. Ο Πλάνιτς έπαιξε 36 ματς με την ομάδα του Ισραήλ. Και είχε δύο ακόμα χρόνια συμβόλαιο, όμως προτίμησε να πάρει μεταγραφή».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ