Στον μεγάλο βούρκο και την συνεχή βροχή στο στάδιο των Ζωσιμάδων ο  Άρης δυσκολεύτηκε αρκετά και τελικά δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο. Κόλλησε στο 0 – 0, αν και εχει έντονα παράπονα από την διαιτησία και ειδικά για τον γκολ που του ακυρώθηκε στο 33ο λεπτό. ΠΑΣ Γιάννινα – Αρης 0 – 0 Σε έναν […]

Στον μεγάλο βούρκο και την συνεχή βροχή στο στάδιο των Ζωσιμάδων ο  Άρης δυσκολεύτηκε αρκετά και τελικά δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο. Κόλλησε στο 0 – 0, αν και εχει έντονα παράπονα από την διαιτησία και ειδικά για τον γκολ που του ακυρώθηκε στο 33ο λεπτό.

ΠΑΣ Γιάννινα – Αρης 0 – 0

Σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο (αφού συνεχώς έβρεχε καταρρακτωδώς ) η ομάδα του Άκη Μάντζιου δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στις πολύ δύσκολες συνθήκες και άφησε δύο βαθμούς. Ταυτόχρονα είδε την διαφορά της από τον Ολυμπιακό να πηγαίνει στο -8.

Ο Άρης στο πρώτο ημίχρονο μπήκε δυναμικά, είχε αρκετές στημένες μπάλες αλλά δεν μπόρεσε να τις εκμεταλλευτεί. Ο ΠΑΣ μετά το 20′ ισορρόπησε και έφτασε με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία ενώ η ομάδα του Μάντζιου ήταν αυτή που σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ από τον διαιτητή Τσαγκαράκη, ο οποίος είδε και τη φάση μετά τη σχετική ειδοποίηση από τον VAR.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε, οι παίκτες προσπάθησαν αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι καλύτερο, σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο.

ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης 0-0: Νίκησε η βροΧή... - Στο +8 ο Ολυμπιακός - Fosonline

 Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται έντονα για τη διαιτησία και συγκεκριμένα για ένα γκολ που τους ακυρώθηκε στο πρώτο ημίχρονο με var για επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα.

Ο Μαντσίνι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 33’ στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά ο διαιτητής Τσαγκαράκης έδειξε αρχικά σέντρα, αλλά στη συνέχεια έκανε On-Field Review και ακύρωσε το γκολ. Για φάουλ του Μάνου πάνω στον Χουτεσιώτη.

Ο Μάντζιος στάθηκε στον αγωνιστικό χώρο, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «δεν μπορείς να παίξεις σε τέτοιο γήπεδο».

«Σήμερα δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο σε τέτοιο γήπεδο είναι δεύτερη φορά που συμβαίνει αυτό. Είχε νερά, λάσπη ήταν δύσκολο και για τις δύο ομάδες και οι δύο είχαν ευκαιρίες αλλά δεν μπορείς να παίξεις σε τέτοιο γήπεδο».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ