Επιστροφή του Δημήτρη Πινακά στον Ολυμπιακό.  Ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ που είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι, όμως μετά από το πειθαρχικό του παράπτωμα δεν τον είδε το φως του ήλιο υπολογιζεται και πάλι. Θυμίζουμε πως ο νεανικός παρορμητισμός του Πινακά δεν τον βοήθησε να αντιληφθεί την τεράστια ευκαιρία που ανοιγόταν μπροστά του. Και για αυτόν […]

Επιστροφή του Δημήτρη Πινακά στον Ολυμπιακό.  Ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ που είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι, όμως μετά από το πειθαρχικό του παράπτωμα δεν τον είδε το φως του ήλιο υπολογιζεται και πάλι.

Θυμίζουμε πως ο νεανικός παρορμητισμός του Πινακά δεν τον βοήθησε να αντιληφθεί την τεράστια ευκαιρία που ανοιγόταν μπροστά του. Και για αυτόν τον λόγο πέρασε ένα διάστημα… αλλαγής νοοτροπίας

Έτσι, στα ονόματα των παικτών της αποστολής του Ολυμπιακού Β’ βρίσκεται ξανά μετά από καιρό ο ταλαντούχος φορ , που είχε κάνει πειθαρχικό παράπτωμα.
Οι παίκτες του Αριέλ Ιμπαγάσα ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς της 10ης αγωνιστικής (29/12, 15:00) με την Αναγέννηση Καρδίτσας με προπόνηση το απόγευμα της Τρίτης στις εγκαταστάσεις στον Ρέντη. Μετά το πέρας του προγράμματος, ο προπονητής του Ολυμπιακού Β’ ανακοίνωσε την αποστολή 19 παικτών του. Σε αυτούς είναι ο Πινακάς που όπως όλα δείχνουν αρχίζει να υπολογίζεται ξανά μετά το πειθαρχικό του παράπτωμα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ