Στη δεξίωση της 47ης επετείου από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα ήταν οι Βασίλης Σπανούλης και Νίκος Ζήσης στο Προεδρικό Μέγαρο. Οι δύο φίλοι, κουμπάροι και -μ’ ελάχιστες ημέρες διαφορά- παλαίμαχοι παίκτες του μπάσκετ κλήθηκαν από την ΠτΔ, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Για την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (24/07). Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν περί […]

Στη δεξίωση της 47ης επετείου από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα ήταν οι Βασίλης Σπανούλης και Νίκος Ζήσης στο Προεδρικό Μέγαρο. Οι δύο φίλοι, κουμπάροι και -μ’ ελάχιστες ημέρες διαφορά- παλαίμαχοι παίκτες του μπάσκετ κλήθηκαν από την ΠτΔ, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Για την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (24/07).

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν περί 600 καλεσμένοι, καθώς και ο Δήμαρχος Αθηναίων. Ο Κώστας Μπακογιάννης ανήρτησε στο προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook μια φωτογραφία με τον Βασίλη Σπανούλη με ιδιαίτερα χιουμοριστικό χαρακτήρα που αφορούσε στα παιδιά τους.

“Δεν μετράμε τα κύπελα του Σπανούλη. Τα παιδιά μας μετράμε. Ακόμα και σε αυτό κερδίζει.” έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Δήμαρχος Αθηναίων.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ