Μπορεί στην Ριζούπολη να είχαμε ένα συναρπαστικό αγώνα με πολλα γκολ και αρκετό θέαμα, αλλά αυτό που έγινε από την ομάδα της ΑΕΚ, θα πρέπει να την προβληματίσει πολύ. Ποδοσφαιριστής της έπαιζε για σχεδόν ένα ημίχρονο με λάθος όνομα στην φανέλα του. Λάθος στην εκτύπωση της φανέλας έγινε στην ΑΕΚ, με τον Νασίμ Χνιντ να […]

Μπορεί στην Ριζούπολη να είχαμε ένα συναρπαστικό αγώνα με πολλα γκολ και αρκετό θέαμα, αλλά αυτό που έγινε από την ομάδα της ΑΕΚ, θα πρέπει να την προβληματίσει πολύ. Ποδοσφαιριστής της έπαιζε για σχεδόν ένα ημίχρονο με λάθος όνομα στην φανέλα του.

Λάθος στην εκτύπωση της φανέλας έγινε στην ΑΕΚ, με τον Νασίμ Χνιντ να αγωνίζεται στο πρώτο ημίχρονο με φανέλα που έγραφε Χουλτ, ενώ ο αριθμός ήταν ο σωστός.

Τα… χρειάστηκε η ΑΕΚ στη Ριζούπολη, αλλά έφυγε με το διπλό και πάει με ηρεμία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Σε μία ακόμα αναμέτρηση, η ΑΕΚ αποδείχθηκε ευάλωτη αμυντικά και παραλίγο να αυτοκτονήσει, ωστόσο επικράτησε 4-3 του Απόλλωνα στη Ριζούπολη και επανήλθε στις νίκες, τρεις ημέρες πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Νασίμ Χνιντ στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης αγωνιζόταν για 25 λεπτά στο πρώτο μέρος με φανέλα που έγραφε Χουλτ, που πλέον δεν παίζει στην ομάδα.

Παράλληλα, όμως η ΑΕΚ μας πρόσφερε ίσως το blooper της χρονιάς με την γκάφα που έκαναν οι φροντιστές της ομάδας.

Συγκεκριμένα, στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου, ο Νασίμ Χνιντ αγωνιζόταν με φανέλα που έγραφε Χουλτ.

Το λάθος έγινε αντιληπτό με καθυστέρηση, με τον Τυνήσιο αμυντικό να παίρνει τη σωστή φανέλα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ