Ο Ολυμπιακός με γρήγορες και συντονισμένες προσπάθειες έδειξε το ανθρωπιστικό του πρόσωπο  και έστειλε ανθρωπιστική βοήθεια στους κατοίκους της Ευβοίας. Που περνάνε δύσκολες ώρες με τις φωτιές που έχουν κάψει τα πάντα σε αρκετές περιοχές. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού συγκέντρωσαν είδη πρώτης ανάγκης. Και σε συντονισμό με τις τοπικές αρχές τα παρέδωσαν. Ωστε να διατεθούν […]

Ο Ολυμπιακός με γρήγορες και συντονισμένες προσπάθειες έδειξε το ανθρωπιστικό του πρόσωπο  και έστειλε ανθρωπιστική βοήθεια στους κατοίκους της Ευβοίας. Που περνάνε δύσκολες ώρες με τις φωτιές που έχουν κάψει τα πάντα σε αρκετές περιοχές.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού συγκέντρωσαν είδη πρώτης ανάγκης. Και σε συντονισμό με τις τοπικές αρχές τα παρέδωσαν. Ωστε να διατεθούν στους κατοίκους που πέρασαν δύσκολες ώρες.

Το video που ετοίμασαν μάλιστα οι “ερυθρόλευκοι” με την αποστολή στην Εύβοια έχει και σκληρές εικόνες. Mε φλεγόμενα κτήρια και περιοχές αλλά και αισιόδοξα μηνύματα με άπαντες να ευχαριστούν τον Ολυμπιακό για τη συνεισφορά του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ