Ο Γιάννης Μπουρούσης μπορεί να συνεχίζει την καριέρα του στην Καρδίτσα στις χαμηλές κατηγορίες. Όμως το επίπεδο του παραμένει κορυφαίο. 

Ο Γιάννης Μπουρούσης μπορεί να συνεχίζει την καριέρα του στην Καρδίτσα στις χαμηλές κατηγορίες. Όμως το επίπεδο του παραμένει κορυφαίο.

Ένα επίπεδο και ένα ήθος που έχει ανάγκη το ελληνικό μπάσκετ.

Ο λόγος έχει να κάνει με μια φάση σε πρόσφατο παιχνίδι. Στο 4ο δεκάλεπτο ο σέντερ παραδέχτηκε ότι έκοψε την  μπάλα με το πόδι, όμως οι διαιτητές δεν έδειξαν να συγκινούνται. Ενώ έδωσαν τεχνική ποινή στην αντίπαλη ομάδα για διαμαρτυρία.

Ο Μπουρούσης σε μία ακόμα κίνηση fair play δεν ευστόχησε επίτηδεςστη βολή κερδίζοντας το χειροκρότημα όλων.

Αναλυτικά όσα σημειώνει σχετικά ο ΑΣ Καρδίτσας:

«Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, η αντίδραση του Γιάννη Μπουρούση έξι λεπτά πριν το τέλος, όταν σε αμυντική προσπάθειά του χτύπησε τη μπάλα με το πόδι. Παρά το γεγονός ότι αμέσως σήκωσε το χέρι του και αναγνώρισε την παράβαση, οι διαιτητές δεν καταλόγισαν τίποτε, το παιχνίδι συνεχίστηκε και στην εξέλιξη της φάσης οι γηπεδούχοι χρεώθηκαν με τεχνική ποινή για διαμαρτυρία. Ο Γιάννης εκτέλεσε τη βολή και αστόχησε επιδεικτικά ως κίνηση fair play, με αποτέλεσμα να καταχειροκροτηθεί από όλους τους φιλάθλους αλλά και τον πάγκο του Πανερυθραϊκού.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ