Η ΑΕΚ μετά τα προβλήματα των τελευταίων αγώνων, και την πρόκριση μεν αλλά με ήττα από τον Βόλο έψαχνε μια νίκη μια καλή εμφάνιση για να ανεβάσει την ψυχολογία της, και να σταματήσουν οι γκρίνιες. Μετά από δύο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και ήττα στο κύπελλο επέστρεψαν τα χαμόγελα. Στους 48 βαθμούς και 2η θέση μαζί […]

Η ΑΕΚ μετά τα προβλήματα των τελευταίων αγώνων, και την πρόκριση μεν αλλά με ήττα από τον Βόλο έψαχνε μια νίκη μια καλή εμφάνιση για να ανεβάσει την ψυχολογία της, και να σταματήσουν οι γκρίνιες. Μετά από δύο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και ήττα στο κύπελλο επέστρεψαν τα χαμόγελα. Στους 48 βαθμούς και 2η θέση μαζί με τον  Άρη.

ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης 2 – 0

Ο κόσμος της που έβλεπε το τελευταίο διάστημα έντονα αρνητικά σημάδια να επαναλαμβάνονται, περίμεναν μια αντίδραση, και ήρθε εναντίον του Απόλλων Σμύρνης. Ο φιλοξενούμενος μέχρι το 80′ λεπτό ήταν κυριολεκτικά άφαντος και η ένωση καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο τον αγώνα.

Σημαντικό κέρδος για την ΑΕΚ η επιστροφή του Καρίμ στα γκολ. Πέτυχε μάλιστα δύο και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα.

Το σκορ του αγώνα άνοιξε στο 7′ λεπτό, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ με κοντινό πλασέ, έπειτα από ασίστ του Λιβάι Γκαρσία στην εστία του Νταβίνο Βέρχουλστ. Χρειάστηκε το VAR για μνα επικυρωθεί το γκολ.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έκανε το 2-0 της ΑΕΚ στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, πετυχαίνοντας γκολ προ κενής εστίας στο 25′ λεπτό της συνάντησης του ΟΑΚΑ. Λίγο πριν ο Χρήστος Αλμπάνης στάθηκε άτυχος, αφού η μπάλα βρήκε στο δοκάρι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ