Θετικό ήταν το φετινό… ντεμπούτο της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.  Στο πρώτο της φιλικό προετοιμασίας επί ελληνικού εδάφους επικράτησε του Απόλλωνα Λεμεσού με 3-0. ΑΕΚ – Απόλλων Λεμεσού 3-0 Η ομάδα που κατέβασε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έδειξε σοβαρότητα και βελτίωση, δείγμα της δουλειάς που έχει γίνει μέχρι τώρα.  Δείχνει έτοιμη για τα ματς του Conference League […]

Θετικό ήταν το φετινό… ντεμπούτο της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.  Στο πρώτο της φιλικό προετοιμασίας επί ελληνικού εδάφους επικράτησε του Απόλλωνα Λεμεσού με 3-0.

ΑΕΚ – Απόλλων Λεμεσού 3-0

Η ομάδα που κατέβασε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έδειξε σοβαρότητα και βελτίωση, δείγμα της δουλειάς που έχει γίνει μέχρι τώρα.  Δείχνει έτοιμη για τα ματς του Conference League την επόμενη Πέμπτη.

Το σκορ για την ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς άνοιξε μόλις στο 6’ ο Λιβάι Γκαρσία, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Πέτρος Μάνταλος έκανε το 2-0. Στο 51’ ο Γκαρσία, με ωραία ατομική ενέργεια, πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Εξαιρετικός Λιβάι, και καλός Μάνταλος.

Στις εξέδρες του ΟΑΚΑ ο Σέρχιο Αραούχο, ο Νταμιέν Λε Ταλέκ, αλλά και ο Τάσος Μπακασέτας με τον υφυπουργό Νίκο Χαρδαλιά.

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Μπακάκης (63′ Σβάρνας), Νεντελτσιάρου (46′ Μήτογλου), Τζαβέλλας (86′ Ραντόνια), Λόπες (46′ Μιτάι), Σάκχοφ, Σιμάνσκι (86′ Ρουκουνάκης), Γκαρσία (78′ Νταντσένκο), Μάνταλος (86′ Σαμπανάτζοβιτς), Αλμπάνης (65′ Τάνκοβιτς), Ανσαριφάρντ (86′ Κοσίδης). 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ