Η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες επί εποχή Μανόλο Χιμένεθ που κοίταξε πρώτα την άμυνα και το γκολ αργά ή γρήγορα θα το έβρισκε. Βελτιωμένος ο δικέφαλος αλλά δεν τρέλανε με την συνολική απόδοση του. Η ΑΕΚ χάρη σε γκολ του Γαλανόπουλου (41′), επιβλήθηκε την Τετάρτη με 1-0 του Παναιτωλικού στο Ολυμπιακό Στάδιο, για την 15η […]

Η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες επί εποχή Μανόλο Χιμένεθ που κοίταξε πρώτα την άμυνα και το γκολ αργά ή γρήγορα θα το έβρισκε. Βελτιωμένος ο δικέφαλος αλλά δεν τρέλανε με την συνολική απόδοση του.

Η ΑΕΚ χάρη σε γκολ του Γαλανόπουλου (41′), επιβλήθηκε την Τετάρτη με 1-0 του Παναιτωλικού στο Ολυμπιακό Στάδιο, για την 15η αγωνιστική της Super League, επιστρέφοντας έτσι στις επιτυχίες, μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Επέστρεψε στις νίκες η ΑΕΚ, 1-0 τον Παναιτωλικό

ΑΕΚ – Παναιτωλικός 1 – 0

Ο Ισπανός τεχνικός στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ προχώρησε σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα με τον Γιώργο Αθανασιάδη να κάθεται κάτω απ’ τα γκολπόστ αντί του Παναγιώτη Τσιντώτα.

Η πρώτη καλή στιγμή για την ΑΕΚ σημειώθηκε στο 22′, όταν ο Τάνκοβιτς εκτέλεσε το φάουλ, αλλά ο Λιάβας με κεφαλιά, προ του Σάκχοφ, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ βρήκε το γκολ στο 41ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Μάνταλο να δίνει πάσα πάρε –  βάλε στον Γαλανόπουλο, ο οποίος σε κενή εστία ήταν δύσκολο να αστοχήσει.

Έξι λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, στο 51′, ο Λιβάγια, ο οποίος μόλις είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο έχασε μία πολύ καλή ευκαιρία για να κάνει το 2-0, αλλά ο Κνετ απέκρουσε το σουτ.

Ο Παναιτωλικός έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 53′ με τον Τσιγκρίνσκι να κάνει λάθος πάσα στον Νεντελτσεάρου και ο Ντάλσιο έκλεψε και σούταρε αλλά ο Αθανασιάδης μπλόκαρε σταθερά.

https://www.youtube.com/watch?v=PNCaz1rP3yk

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ