Η ΑΕΚ έδειξε σε ακόμα ένα παιχνίδι ότι είναι βαριά «άρρωστη». Με αυτήν την άμυνα δεν πας πουθενά! Δεν μπορείς να χρειάζεσαι 3 και 4 γκολ για να κερδίσεις ένα αγώνα! Αφού πέταξε ένα ημίχρονο ο δικέφαλος αλλά και ο Καρέρα με το όνειρο που είχε δει για την επιλογή του Παουλίνιο. Έφαγε και κόκκινη […]

Η ΑΕΚ έδειξε σε ακόμα ένα παιχνίδι ότι είναι βαριά «άρρωστη». Με αυτήν την άμυνα δεν πας πουθενά! Δεν μπορείς να χρειάζεσαι 3 και 4 γκολ για να κερδίσεις ένα αγώνα!

Αφού πέταξε ένα ημίχρονο ο δικέφαλος αλλά και ο Καρέρα με το όνειρο που είχε δει για την επιλογή του Παουλίνιο. Έφαγε και κόκκινη και έδεσε το γλυκό. Τελικά κατάφερε να σώσει την παρτίδα με τις ατομικές ενέργειες. Μεγάλο το λάθος του Σάχοφ που άφησε την ομαδα του στα τελευταία λεπτά με 9 παίχτες.

Ο Βλάνταν Ίβιτς ζωντανεύει τους εφιάλτες τους Καρέρα. Και όχι άδικα!

Η ΑΕΚ είχε πολλές απουσίες στην αναμέτρηση με τον Βόλο, ωστόσο είχε και μια σημαντική επιστροφή. Ο Ντάμιαν Σιμάνσκι ξεκίνησε βασικός στην επιστροφή του μετά από πέντε μήνες, καθώς είχε να αγωνιστεί από το τελευταίο ματς των playoffs με τον Ολυμπιακό στις 19 Ιουλίου.

O Oυάρντα προσπαθεί να σκοράρει εναντίον της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ αν και προηγήθηκε νωρίς, δεν μπόρεσε να «κρύψει» τις αδυναμίες της στην άμυνα και το πλήρωσε! Η εικόνα της Ένωσης μετά το γκολ του Τάνκοβιτς ήταν τραγική. Όχι μόνο οπισθοχώρησε αλλά εμφάνισε και τα γνωστά κενά στην αμυντική της λειτουργία με αποτέλεσμα να το πληρώσει ακριβά. Έτρεξε αλλά ο απαράδεκτος Σάχοφ στέρησε τις όποιες ελπίδες της ΆΕΚ να χτυπήσει με αξιώσεις την νίκη.

Αυτό ήταν μάλιστα το 12ο σερί παιχνίδι ανεξαρτήτως διοργάνωσης στο οποίο δέχτηκε γκολ η ΑΕΚ. Κάπως έτσι ισοφάρισε το χειρότερο σχετικό ρεκόρ της στον 21ο αιώνα (άλλες 2 φορές είχε ανάλογη επίδοση σε αυτό το διάστημα, στις σεζόν 2003-04 και 2009-10).

Οι «κιτρινόμαυροι» πήραν τρεις βαθμούς στο αγωνιστικό φινάλε τους έτους για την Super League, τελευταία φορά τον Δεκέμβρη του 2008. Με προπονητή τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Και μάλιστα με ένα δραματικό 3-2 στο ΟΑΚΑ, με τον Εργοτέλη. Έκτοτε η ΑΕΚ έχει 10 σερί ματς με τα οποία κλείνει το έτος για την Super League, χωρίς να έχουν νικήσει. 

ΑΕΚ – Βόλος

Τέτοιο πρώτο ημίχρονο με τόσες ανορθογραφίες στο στήσιμο της ΑΕΚ, δεν είχαμε δει την φετινή χρονιά και ο Βόλος τιμώρησε την ΑΕΚ. Στο δεύτερο ημίχρονο ξύπνησε ο δικέφαλος, αλλά η κόκκινες των Παουλίνιο και ειδικά του απαράδεκτου Σάχοφ, της στέρησαν την δυνατότητα να κερδίσει

Πρώτο ημίχρονο

Η ομάδα της Θεσσαλίας ήταν καλύτερη και πιο απειλητική. Και δίκαια πήρε κεφάλι…Η ΑΕΚ πλήρωσε τα λάθη της άμυνας της και την αδυναμία στην πτέρυγα του Παουλίνιο. Ο Μπαρτόλο από αριστερά έκανε ότι ήθελε γεγονός ότι έχει δημιουργήσει και τα δύο γκολ της ομάδας του. Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι ο Καρέρα άφησε αυτήν την παραφωνία για όλο το ημίχρονο.

Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν το γκολ του Τάνκοβιτς κόντρα στο Βόλο για τη 13η αγωνιστική

3′ 1 – 0 Γκολ: Η καλύτερη δυνατή αρχή για την ΑΕΚ… Στο 2′ είχε δοκάρι μετά από σουτ του Λιβάι Γκαρσία, ενώ στο επόμενο λεπτό σκόραρε από απευθείας κόρνερ (!) ο Τάνκοβιτς για το 1-0!

Ο Φεράρι έχει σκοράρει στην αναμέτρηση του Βόλου επί της ΑΕΚ και πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του

15′ 1 – 1 Γκολ: Μπαλιά του Μπαρτόλο στην περιοχή της ΑΕΚ, λάθος διώξιμο από τον Τσιγκρίνσκι ο Φεράρι εκτελεί τον Τσιντώτα

23′ Τεράστια χαμένη ευκαιρία ο Βόλος, ο Μπαρτόλο φεύγει στην πλάτη του Παουλίνιο αλλά το σουτ του φεύγει εκατοστά δίπλα από το δοκάρι

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΑΕΚ - ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

34′ 1 – 2 Γκολ: Ο Μπαρτόλο έκανε τη σέντρα απ’ τα αριστερά, ύστερα από εκτέλεση φάουλ, και ο Ουάρντα ανενόχλητος πήρε την κεφαλιά απ’ το ύψος της μικρής περιοχής και νίκησε τον Τσιντώτα.

45+4′ Ευκαιρία η ΑΕΚ, ο Σιμάνσκι κάνει το σουτ από την μικρή περιοχή, η μπάλα βρίσκει στο κεφάλι του Φεράρι και φεύγει άουτ!

Δεύτερο ημίχρονο

Έβγαλε αντίδραση ο δικέφαλος, αλλά η κόκκινη του Παουλίνιο έκανε το έργο της πιο δύσκολο για να κάνει την πλήρη ανατροπή. 

54‘ ΓΚΟΛ ο Βόλος το ακυρώνει ως οφσάιντ ο Σιδηρόπουλος, ήταν όντως ο Μπαρτόλο. Σωστή η απόφαση του ρέφερι από τα Δωδεκάνησα, αλλά και του VAR

61′ Τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΚ, ο Ολιβέιρα στη μικρή περιοχή, αποφεύγει τον Κλέιμαν, αλλά ο Σάντσες βάζει σωτήρια προβολή και διώχνει σε κόρνερ

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΑΕΚ - ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

70′ ΓΚΟΛ  2-2. Φάση διαρκείας στα καρέ του Βόλου, συνεχόμενες κόντρες, δεν μπορεί κανείς να διώξει και έρχεται ο Καρίμ από κοντά για την ισοφάριση

75′ Με 10 παίκτες η ΑΕΚ! Ο Παουλίνιο έκανε το φάουλ στον Φεράρι και σωστά δόθηκε δεύτερη κίτρινη.

85′ Κόκκινη στον Κολόμπο μετά τον έλεγχο του Σιδηρόπουλου

88′ Κόκκινη στον Σάκχοφ, με εννιά η ΑΕΚ. Απαράδεκτη η ενέργεια του Σάκχοφ έριξε φάπα στον Ουάρντα

95′ Μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Βόλου! Τετ-α-τετ Μπαρτόλο με Τσιντώτα, σε κόρνερ ο γκολκίπερ της ΑΕΚ

ΑΕΚ (Καρέρα): Τσιντώτας, Παουλίνιο, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Μιτάι, Σιμόες, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Γκαρσία, Ολιβέιρα, Τάνκοβιτςby Γιώργος Σπανομανώλης

Το βίντεο του αγώνα

Μάσιμο Καρέρα

Δεν μου άρεσε το πρώτο ημίχρονο, δεν μπήκαμε σωστά και αυτό με βάζει σε σκέψεις, πρέπει να αλλάξουμε συμπεριφορά, δεν είμαστε συγκεντρωμένοι, δεν είμαστε μαχητικοί».

 «Αναφέρομαι σε όλη την ομάδα, όλοι μαζί κερδίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε. Πρέπει να τρέχουμε, να υποφέρουμε και να δίνουμε τα πάντα».

«Μόνοι μας το δημιουργήσαμε, δεν αρκεί να λέγεσαι ΑΕΚ για να κερδίσεις, πρέπει να υποφέρεις για να κερδίσεις».

«Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, πέρσι όταν ήρθα ήμασταν πίσω στην βαθμολογία και  ανεβήκαμε, χρειάζεται να καταλάβουμε πως πρέπει να μπαίνουμε στα παιχνίδια, δεν κερδίζονται οι αγώνες στα χαρτιά αλλά με σκληρή δουλειά».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ