Ο Γιάννης Γερολέμου, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του κυπριακού ποδοσφαίρου θα φορά πλέον τη φανέλα της ΑΕΚ! Σύμφωνα με πληροφορίες, οι “κιτρινόμαυροι” απέκτησαν τον 21χρονο μέσο από την ΑΕΛ Λεμεσού. Ο Γερολέμου είναι γεννημένος στις 27/1/2000. Έχει ύψος 1.76, είναι αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται κυρίως ως επιτελικός χαφ-οργανωτής. Στην ΑΕΛ Λεμεσού, ωστόσο, έχει παίξει επίσης […]

Ο Γιάννης Γερολέμου, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του κυπριακού ποδοσφαίρου θα φορά πλέον τη φανέλα της ΑΕΚ! Σύμφωνα με πληροφορίες, οι “κιτρινόμαυροι” απέκτησαν τον 21χρονο μέσο από την ΑΕΛ Λεμεσού.

Ο Γερολέμου είναι γεννημένος στις 27/1/2000. Έχει ύψος 1.76, είναι αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται κυρίως ως επιτελικός χαφ-οργανωτής. Στην ΑΕΛ Λεμεσού, ωστόσο, έχει παίξει επίσης ως κεντρικός μέσος, αλλά και ως εξτρέμ. Ποδοσφαιρικό γέννημα-θρέμμα της ακαδημίας της ΑΕΛ Λεμεσού, ο Γερολέμου έπαιξε για ένα τρίμηνο και στην Κ19 του ΑΠΟΕΛ.

Το καλοκαίρι του 2016 προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα της ΑΕΛ. Τον Σεπτέμβριο του 2020 μέχρι τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους είχε δοθεί ως δανεικός στην βουλγάρικη Τσάρσκο Σέλο. Το συμβόλαιό που είχε με την ΑΕΛ Λεμεσού ήταν μέχρι το καλοκαίρι του 2023, αλλά δεν βρισκόταν στα πλάνα του προπονητή Ντούσαν Κερκέζ.

Ο παίκτης δεν επιθυμούσε νέο δανεισμό και, τελικά, μετά από συζητήσεις με τη διοίκηση της ΑΕΛ, έμεινε ελεύθερος. Η ΑΕΚ ενδιαφέρθηκε άμεσα και έκλεισε τριετές συμβόλαιο με τον ταλαντούχο χαφ. Ο Γερολέμου βρίσκεται ήδη στην Αθήνα. Μάλιστα, χθες, συναντήθηκε στην Γλυφάδα με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ, Ροναλντίνιο που, ως γνωστόν δε χάνει ευκαιρία να βρίσκεται στην Ελλάδα.

Ο Γιάννης Γερολέμου πέρσι αγωνίστηκε σε 11 ματς πρωταθλήματος (645 λεπτά συμμετοχής).

Συνολικά στην καριέρα του έχει παίξει σε 30 αγώνες. ‘Εχει πετύχει 2 γκολ και 1 ασίστ σε 1.408 αγωνιστικά λεπτά. Υπήρξε διεθνής με τις μικρές ομάδες της Κύπρου (12 συμμετοχές και 2 γκολ στην Κ17 και 16 συμμετοχές και 2 γκολ στην Κ19).

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι πλέον αυτός που έχει τον τελευταίο λόγο. Ο Σέρβος τεχνικός θα δει τον παίκτη στις προπονήσεις και θα αποφασίσει εάν θα τον κρατήσει στη μεγάλη ομάδα. Αλλιώς, ο Γερολέμου θα αγωνιστεί με την Β΄ ομάδα μέχρι να θεωρηθεί έτοιμος.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ