Συνεχίζει να υπάρχει το έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την κάλυψη του μπακ. Στο αριστερό άκρο της άμυνας οι “Ερυθρόλευκοι” έχουν ξεχωρίσει εδώ και καιρό τον Πικέρες! Ο παίκτη της Πενιαρόλ είναι μεγάλη καψούρα του Πέδρο Μάρτινς και υπάρχει έντονο “φλερτ” μεταξύ των δύο πλευρών. Εξελίξεις είχαμε και προσφάτως. ‘ Όταν ο ισχυρός άνδρας της […]

Συνεχίζει να υπάρχει το έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την κάλυψη του μπακ. Στο αριστερό άκρο της άμυνας οι “Ερυθρόλευκοι” έχουν ξεχωρίσει εδώ και καιρό τον Πικέρες! Ο παίκτη της Πενιαρόλ είναι μεγάλη καψούρα του Πέδρο Μάρτινς και υπάρχει έντονο “φλερτ” μεταξύ των δύο πλευρών.
Εξελίξεις είχαμε και προσφάτως. ‘
Όταν ο ισχυρός άνδρας της Πενιαρόλ προανήγγειλε εξελίξεις για τον παίκτη που θέλει ο Ολυμπιακός για το αριστερό του άκρο.
Ο Ιγνάσιο Ρούλιο, πρόεδρος της Πενιαρόλ, μιλώντας στο Sport890 είπε για τον Χοακίν Πικέρες που τόσο θέλει ο Ολυμπιακός«Αυτή τη στιγμή η άλλη αλλαγή που θα έχουμε είναι πως ο Πικέρες αποχωρεί από την ομάδα και θα δούμε τις επόμενες ημέρες το πως θα λυθεί το θέμα του και που θα κλείσει». Ο ίδιος αναφέρθηκε και στη Ρίβερ Πλέιτ και το ενδιαφέρον της και από εκεί και πέρα τόνισε πως μένει να αποσαφηνιστεί το τι θα γίνει με το μέλλον του Πικέρες.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ