Ο Ολυμπιακός θα κλείσει και τυπικά την μεταγραφή του Λάλα, αφού σήμερα λίγο πριν τις 17:00 (16:45), αναμένεται στην Αθήνα ο Γάλλος δεξιός αμυντικός, προκειμένου να τελειώσει και τυπικά το θέμα της μεταγραφής του, στον Ολυμπιακό. Ο Γάλλος -με καταγωγή από τη Μαρτινίκα- μπακ, ανακάλυψη του τμήματος σκάουτινγκ και του επικεφαλής Φρανσουά Μοδέστο. Ένας γρήγορος […]

Ο Ολυμπιακός θα κλείσει και τυπικά την μεταγραφή του Λάλα, αφού σήμερα λίγο πριν τις 17:00 (16:45), αναμένεται στην Αθήνα ο Γάλλος δεξιός αμυντικός, προκειμένου να τελειώσει και τυπικά το θέμα της μεταγραφής του, στον Ολυμπιακό.

Ο Γάλλος -με καταγωγή από τη Μαρτινίκα- μπακ, ανακάλυψη του τμήματος σκάουτινγκ και του επικεφαλής Φρανσουά Μοδέστο. Ένας γρήγορος ποδοσφαιριστής, που να παίζει τη θέση επιθετικά, να προσφέρει περισσότερα ανεβάσματα από τον Ραφίνια, το δικαίωμα να του περνάς την μπάλα σε ψηλά μέτρα και φυσικά ποιότητα στην δημιουργία. Ακριβώς αυτό το πακέτο, το διαθέτει ο Κένι Λαλά. Πρόκειται, για μία μεταγραφή, ακριβώς πάνω στις ανάγκες, πάνω στα θέλω του Ολυμπιακού.

Αξίζει να θυμίσουμε, πως ο Λαλά έμεινε ελεύθερος από τη Στρασμπούργκ με τον Ολυμπιακό να κάνει την κίνηση τώρα και όχι το καλοκαίρι δίνοντας ένα μικρό ποσό στη γαλλική ομάδα. Έτσι, θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη ενίσχυση στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, με τον Πορτογάλο να υπολογίζει στα δεξιά και τον Ανδρούτσο.

Στον Ολυμπιακό θέλουν ακόμη και… αύριο τον 29χρονο παίκτη, ο οποίος είναι έτοιμος, μπαρουτοκαπνισμένος και υψηλού επιπέδου. Φέτος μετράει 21 παιχνίδια και μπορεί να ενταχθεί άμεσα σε νέο περιβάλλον όπως έγινε πρόσφατα με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. 

Ο Ολυμπιακός με την προσθήκη του Κένι Λαλά, εξασφάλισε πως δεν θα έχει κανένα πρόβλημα στον συγκεκριμένο χώρο την επόμενη σεζόν, βρήκε τον ποδοσφαιριστή που θα προσφέρει τα ανεβάσματα που έδινε ο Ομαρ και η αλήθεια είναι πως δημιουργικά είναι ανώτερος.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ