Δεν είναι λίγες οι φορές που οι celebrities προσπαθούν να κάνουν κάτι πέρα από τις δυνατότητες τους και στον Άρη βρήκαν την ευκαιρία να το εκμεταλλευτούν! Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ της ομάδας της Θεσσαλονίκης καλεί τον διάσημο Χολιγουντιανό ηθοποιό να του κάνει μαθήματα προκειμένου να γίνει καλύτερος. Στη φωτογραφία μάλιστα που έχει ανέβει στον επίσημο […]

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι celebrities προσπαθούν να κάνουν κάτι πέρα από τις δυνατότητες τους και στον Άρη βρήκαν την ευκαιρία να το εκμεταλλευτούν!
Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ της ομάδας της Θεσσαλονίκης καλεί τον διάσημο Χολιγουντιανό ηθοποιό να του κάνει μαθήματα προκειμένου να γίνει καλύτερος. Στη φωτογραφία μάλιστα που έχει ανέβει στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας φαίνεται η μάλλον… αποτυχημένη προσπάθεια του Λεονάρντο Ντι Κάπριο να παίξει beach volley.

«Αγαπητέ Leonardo DiCaprio, Η εικόνα σου στο (beach) volley είναι σαν την πορεία του Τιτανικού (Καταστροφική)… Η ομάδα μας Aris Volley Women, σου παρέχει δωρεάν μαθήματα βόλεϊ για την σεζόν 2021-22… Είμαστε στη διάθεσή σου για κάθε λεπτομέρεια. Έλα να μάθεις τα μυστικά του βόλεϊ στους καλύτερους. Σε περιμένουμε!» ανεφέρεται στην σχετική ανάρτηση παραδίδοντας μαθήματα χιούμορ!

Λέτε να απαντήσει ο οσκαρικός ηθοποιός;

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ