Επιστροφή από την κόλαση για τον  Άρη αφού με το σκορ να γράφει 2-0 εναντίον σου, και να παίζεις με 10 ποδοσφαιριστές, το τέλος του αγώνα να σε βρίσκει όρθιο, είναι μεγάλη υπόθεση. Που δείχνει ότι ο φετινός ΑΡΗΣ έχει πλέον την προσωπικότητα που χρειάζεται για να κάνει την υπέρβαση.   Ο Άρης με τρομερή […]

Επιστροφή από την κόλαση για τον  Άρη αφού με το σκορ να γράφει 2-0 εναντίον σου, και να παίζεις με 10 ποδοσφαιριστές, το τέλος του αγώνα να σε βρίσκει όρθιο, είναι μεγάλη υπόθεση. Που δείχνει ότι ο φετινός ΑΡΗΣ έχει πλέον την προσωπικότητα που χρειάζεται για να κάνει την υπέρβαση.  

Ο Άρης με τρομερή ψυχή  γύρισε από το 2-0 με δέκα ποδοσφαιριστές. Δεν καταλαβαίνει τίποτα ο Άρης, δεν «μασάει» πουθενά, ούτε απέναντι σε… εξυγιαντικές αποφάσεις. Γύρισε από 2-0 με 10 παίκτες κόντρα στον Ατρόμητο κι απέδειξε ότι είναι έτοιμος για μεγάλα πράγματα.

Συμμετείχαν και στα δύο γκολ οι αλλαγές του Έλληνα τεχνικού, με τον Άρη να βγάζει ψυχή και ποιότητα και τον Ατρόμητο να… αυτοκτονεί. Κλείστηκαν στο μισό γήπεδο από το 51ο λεπτό κι έπειτα οι γηπεδούχοι, δεν κράτησαν μπάλα και για ακόμη μια φορά έδειξαν σημαντικές αμυντικές αδυναμίες!

Στους 23 βαθμούς πλέον ο Άρης, υποδέχεται την ερχόμενη αγωνιστική τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της πόλης. Στους 14 ο Ατρόμητος, έχει δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη την επόμενη Δευτέρα.

Ατρόμητος - Αρης 2-2 (vids) | Superleague Interwetten | gazzetta.gr

Τα γκολ του αγώνα

37′ 1-0: Ο Ευαγγέλου σφυρίζει πέναλτι για τον Ατρόμητο σε χέρι του Ροζ, δείχνει και δεύτερη κίτρινη στον Γάλλο στόπερ, ο οποίος αποβάλλεται. Ο Μανούσος σκοράρει από την άσπρη βούλα.

51′ 2-0: Ο Γκάλο με κεφαλιά βγάζει τον Μουνίθ από δεξιά, ο Ισπανός συγκλίνει, κερδίζει την κόντρα από τον Ζεληζήση, περνά με ποδιά τον Σάσα και με το αριστερό εκτελεί τον Σιαμπάνη.

61′ 2-1: Λάθος του Γκαλβάο, ο Σίλβα βγαίνει από αριστερά, κάνει τη σέντρα, ο Κάτσε με σουτ στο πρώτο δοκάρι εντός περιοχής μειώνει για τους Θεσσαλονικείς.

81′ 2-2: Ο Μαντσίνι ανεβαίνει από δεξιά, βγάζει στον Σάσα στο πρώτο δοκάρι και νικά τον Γιαννιώτη. Ελέγχεται η φάση με VAR και το γκολ μετράει κανονικά.

To video του αγώνα 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ