Το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ελλάδα εξετάζει ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού, Δημήτρης Σιόβας Ο Ολυμπιακός ψάχνει για αντικαταστάτη του Ρούμπεν Σεμέδο. Και οι διαπραγματεύσεις με τη Νάπολι για τον Κώστα Μανωλά είναι σε εξέλιξη. Μα είδηση όμως από την Ισπανία έρχεται να… ανακατέψει την κατάσταση. Σύμφωνα με δημοσίευμα της AS, ο Δημήτρης Σιόβας αναμένεται να […]

Το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ελλάδα εξετάζει ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού, Δημήτρης Σιόβας

Ο Ολυμπιακός ψάχνει για αντικαταστάτη του Ρούμπεν Σεμέδο. Και οι διαπραγματεύσεις με τη Νάπολι για τον Κώστα Μανωλά είναι σε εξέλιξη. Μα είδηση όμως από την Ισπανία έρχεται να… ανακατέψει την κατάσταση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της AS, ο Δημήτρης Σιόβας αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Ουέσκα. Δεν δείχνει διατεθειμένος να ρίξει τις απολαβές του ώστε να αγωνιστεί στη Segunda Division, στην οποία υποβιβάστηκε η ομάδα της Αραγονίας.

Με αφορμή την παραχώρηση του Άλβαρο στην Μπρέντφορντ, στο ρεπορτάζ αναφέρεται: «Ο επόμενος, ο οποίος θα φύγει θα είναι ο Σιόβας. Έχει πρόταση από την πατρίδα του, αλλά και από την Ισπανία».

Ο Σιόβας προέρχεται από εξαιρετικές χρονιές στην Ισπανία και στο παρελθόν ο Ολυμπιακός έχει βολιδοσκοπήσει την περίπτωση επιστροφή του.

Από τη στιγμή που η υπόθεση του Μανωλά είναι δύσκολη, δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να εξετάζει τον Έλληνα αμυντικό, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ