Ο μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού, αλλά και αρκετά τρελάρας Λαμκέλ Ζε, για να αναγκάσει την Αντβερπ να του δώσει την μεταγραφή, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, Παρουσιάστηκε στην προπόνηση της ομαδας του αλλά με φανέλα της Άντερλεχτ και λογικά δεν τον άφησαν να μπει μέσα στο προπονητικό κέντρο. Ο Παναθηναϊκός τον θέλει, […]

Ο μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού, αλλά και αρκετά τρελάρας Λαμκέλ Ζε, για να αναγκάσει την Αντβερπ να του δώσει την μεταγραφή, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, Παρουσιάστηκε στην προπόνηση της ομαδας του αλλά με φανέλα της Άντερλεχτ και λογικά δεν τον άφησαν να μπει μέσα στο προπονητικό κέντρο.

Ο Παναθηναϊκός τον θέλει, αυτός γουστάρει σαν τρελός, αλλά η Αντβέρπ ακόμα δεν έχει δώσει το οκ. Ο Καμερουνέζος έχει εκφράσει πολλες φορές την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στο «τριφύλλι». Και το γύρισε στην τρέλα.

Μεγάλος ντόρος προκλήθηκε στα Μέσα του Βελγίου σήμερα, μόλις ο Λαμκέλ Ζε πήγε στην προπόνηση της Άντβερπ με φανέλα της Άντερλεχτ!  Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής πήγε να πιαστεί στα χέρια με τους άνδρες της ασφάλειας που δεν τον άφηναν να περάσει στο προπονητικό κέντρο.

Ο ίδιος έκανε δηλώσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και είπε  πως θέλει να φύγει από την Αντβερπ και να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

«Θέλω να φύγω για την Ελλάδα, είναι απλό. Έχω συμφωνήσει και κανείς δεν θα παίξει με την καριέρα μου»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άντερλεχτ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ