H αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Λουντογκόρετς θα κρίνει πολλά για την σεζόν των “Ερυθρολεύκων“. Ο Πέδρο Μάρτινς καλείται να αποφασίσει για την διαχείριση της 11άδας. Έχοντας πλέον περισσότερες λύσεις στα πρόσωπα.  Αυτό συνεπάγεται επομένως και ορισμένες εκπλήξεις! Εμβιλά, Κούντε και Καμαρά θα είναι η τριάδα του κέντρου. Σε σύστημα 4-3-3, με τον Σουρλή να […]

H αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Λουντογκόρετς θα κρίνει πολλά για την σεζόν των “Ερυθρολεύκων“. Ο Πέδρο Μάρτινς καλείται να αποφασίσει για την διαχείριση της 11άδας. Έχοντας πλέον περισσότερες λύσεις στα πρόσωπα.  Αυτό συνεπάγεται επομένως και ορισμένες εκπλήξεις!

Εμβιλά, Κούντε και Καμαρά θα είναι η τριάδα του κέντρου. Σε σύστημα 4-3-3, με τον Σουρλή να μένει εκτός χαφ!

Μπορεί ο νεαρός Έλληνας ποδοσφαιριστής να ήταν εξαιρετικός στα πρώτα παιχνίδια. Όμως η εμπειρία και οι περισσότερες ποιοτικές λύσεις δίνουν άλλες επιλογές για τον Πορτογάλο τεχνικό στην επιλογή της τριάδας.

Ρέαμπτσιουκ, Σεμέδο και Λαλά θα βρίσκονται στην αμυντική γραμμή και μένει να δούμε ποιος θα είναι παρτενέρ του Πορτογάλου στόπερ.

Πρώτος υποψήφιος για κάτω από τα δοκάρια παραμένει ο Τζολάκης, Βέβαια και ο Βάτσλικ έχει πλέον μπολιαστεί στο ρόστερ και δεν αποκλείεται να πάρει την ευκαιρία του. Αλλά είναι γεγονός ότι ο Τζολάκης έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των αμυντικών του, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για τη θέση του τερματοφύλακα, και ο Μαρτίνς δύσκολα θα αφήσει στον πάγκο τον Έλληνα άσο.

Στο 50-50 οι πιθανότητες για Χασάν με τον Αραμπί για την θέση του βασικού! Με δεδομένο πως άλλ η προσφορά του Ελ Αραμπί στο βασικό σχήμα. Και άλλη του Χασάν προερχόμενος από τον πάγκο.

Αυτοί που έχουν δεδομένη την φανέλα βασικού θα πρέπει να είναι 100% οι Μασούρας και Βαλμπουενά για τα άκρα. 

Μένει να δούμε αν ο Πορτογάλος κρύβει κάποιον  έξτρα “άσο” στο μανίκι του για το παιχνίδι!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ