Στην πιάτσα όπως λέγεται ο νεαρός μπακ δεν… ψήνεται να παραμείνει. Ο 19χρονος αριστερός μπακ κάνει καλές εμφανίσεις και τελικά ο Παναθηναϊκός του ανέβασε την προσφορά (3ετές, με κλιμακωτές αποδοχές, δηλαδή 60-70-80.000 ευρώ συν 1.000 ευρώ για κάθε συμμετοχή του)  αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση, και από τις δύο πλευρές. Έτοιμοι στο Κορωπί να χάσουν ένα […]

Στην πιάτσα όπως λέγεται ο νεαρός μπακ δεν… ψήνεται να παραμείνει. Ο 19χρονος αριστερός μπακ κάνει καλές εμφανίσεις και τελικά ο Παναθηναϊκός του ανέβασε την προσφορά (3ετές, με κλιμακωτές αποδοχές, δηλαδή 60-70-80.000 ευρώ συν 1.000 ευρώ για κάθε συμμετοχή του)  αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση, και από τις δύο πλευρές. Έτοιμοι στο Κορωπί να χάσουν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα τους και ο Μπόλονι σε κατάσταση αμόκ με την διοίκηση που δεν κάνει απολύτως τίποτα να τον κρατήσει.

Ο Παναθηναϊκός για τους δικούς του λόγους…παρέκαμψε τον ατζέντη του Ζαγαρίτη αφού δεν μπήκε καν στον κόπο να τον ενημερώσει για την προσφορά στον πελάτη του και ο Πολ Κουτσολιάκος από την πλευρά του… περιμένει/αναμένει κλήση τους, χωρίς όμως, αυτός να κάνει την επόμενη κίνηση. 

Λογικά να γκρινιάζει ο Λάζλο Μπόλονι. Γιατί βλέπει έναν νεαρό ποδοσφαιριστή του, τον οποίο πιστεύει και θέλει να τον αναδείξει, να έχει πλέον επηρεαστεί πνευματικά από όλο αυτό τον ντόρο και τις…καθυστερήσεις και να μην είναι συγκεντρωμένος όσο θα έπρεπε στην καθημερινότητά του και στους αγώνες.

Στο Κορωπί βέβαια κι ανάμεσα σε συμπαίκτες του Ζαγαρίτη και τον ίδιο, υπάρχουν αρκετοί που θεωρούν πως στο τέλος θα καταλήξει στον Ολυμπιακό, με τον νεαρό άσο να προσπαθεί να τους πείσει πως δεν προκύπτει από πουθενά αυτή η…εικασία. Τουλάχιστον στο δεδομένο τάιμινγκ.

Ο Ολυμπιακός μπήκε στο κόλπο της απόκτησης του νεαρού άσου, γιατί βλέπει αυτό ακριβώς που βλέπει ο καθένας με γυμνό μάτι. Ένα ταλέντο με τεράστια περιθώρια εξέλιξης, που μπορεί να εξελιχθεί σε νέο… Κώστα Τσιμίκα. Και στο λιμάνι τον θέλουν για να μείνει στην ομάδα. Και αυτός το ξέρει ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού.

Ο Κουτσολιάκος βλέπει και στο εξωτερικό από την Μπουντεσλίγκα, Μάιντς και Χέρτα και σε δυο της Σέριε Α’ , Πάρμα και Βερόνα. 

O Πογιάτος "καίει" τον Ζαγαρίτη - Trifilara.gr

Όλο το στόρι

Για να ξετυλιχτεί το κουβάρι της περίπτωσης του 19χρονου αριστερού μπακ πρέπει να πάμε πίσω στο προηγούμενο πρωτάθλημα, όπου με τον Δώνη στον πάγκο μέτρησε συμμετοχές με την πρώτη ομάδα στα πλέι οφ, κερδίζοντας φανέλα ενδεκάδας κόντρα σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΟΦΗ και Άρη. 

Με τον Πογιάτος στον πάγκο, ενδεκάδα δεν είδε ακόμα κι αν η ανάγκη για αριστερό μπακ φώναζε. Με έναν προπονητή που είχε δουλέψει στις μικρές ομάδες της Ρεάλ και πήγε στον Παναθηναϊκό με ακριβώς αυτό το βιογραφικό, ένα από τα ταλέντα της ομάδας… εξαφανίστηκε και επί της ουσίας κάπου εκεί άρχισε να εξαφανίζεται κι η όποια προσπάθεια ερμηνείας των δυνατοτήτων του Ισπανού προπονητή.

Ο Πογιάτος έφυγε, ο Μπόλονι ανέλαβε, ο Ζαγαρίτης επανήλθε στην ‘πράσινη’ επικαιρότητα και μαζί άρχισε το σίριαλ όσον αφορά στο μέλλον του. Οι επαφές άρχισαν με τη σύμφωνη γνώμη του Ρουμάνου προπονητή, ο οποίος μπορεί να μίλησε κάπως άκομψα για εκείνον και τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, όμως ξέρει καλά ότι έχει στη διάθεσή του δύο ‘διαμάντια’ τα οποία με την κατάλληλη δουλειά μπορούν να κατεργαστούν. Μόνο που είναι ελεύθερος να συζητήσει με όποια ομάδα θέλει- και το θέμα παραμένει ανοιχτό.

Δεν υπάρχει καμιά συζήτηση/ διαπραγμάτευση, όσο περίεργο κι αν φαίνεται/ακούγεται αυτό!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ