Μία ακόμη τεράστια πώληση για τον Ολυμπιακό, με τον Ζοσέ Σα να ολοκληρώνει τη μεταγραφή του στην Γουλβς με πόσο κοντά στα 9εκ€(!!). Οι ερυθρόλευκοι έχουν αποδείξει πως κινούνται μαεστρικά στο “γήπεδο” των μεταγραφών. Καθαρά θα είναι λιγότερα, αφού θα πρέπει να υπολογίσουμε και την αμοιβή του Μέντες. Ο Σα υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών […]

Μία ακόμη τεράστια πώληση για τον Ολυμπιακό, με τον Ζοσέ Σα να ολοκληρώνει τη μεταγραφή του στην Γουλβς με πόσο κοντά στα 9εκ€(!!). Οι ερυθρόλευκοι έχουν αποδείξει πως κινούνται μαεστρικά στο “γήπεδο” των μεταγραφών.

Καθαρά θα είναι λιγότερα, αφού θα πρέπει να υπολογίσουμε και την αμοιβή του Μέντες.

Ο Σα υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών με την Αγγλική ομάδα.

Η δήλωση του Σα

«Ευχαριστώ τους φίλους του Ολυμπιακού, τους παίκτες και το επιτελείο της ομάδας, για αυτά τα τρία χρόνια, γεμάτα από χαρούμενες στιγμές και επιτυχίες. Είμαι ευγνώμων γι’ αυτήν την ευκαιρία και ποτέ δεν θα ξεχάσω το ταξίδι που είχαμε μαζί. Τώρα είναι στιγμή για ένα νέο κεφάλαιο, αλλά θα κρατήσω για πάντα αυτές τις στιγμές».

Ο Μέντες το είχε ξεκαθαρίσει πως ο παίκτης θα πωληθεί σε ποσό που ο Ολυμπιακός δύσκολα θα πει “όχι”! Οι Πρωταθλητές, μάλιστα κρατούν και ποσοστό μεταπώλησης του Σα.

Πριν λίγες ημέρες η Γουλβς παραχώρησε τον δικό της κίπερ, Ρουί Πατρίτσιο στην Ρόμα. Ανακοινώθηκε και επίσημα από την Ιταλική ομάδα.

Σας είχαμε γράψει από αρχές του καλοκαιριού για τις “σίγουρες” πωλήσεις του Ολυμπιακού, και μάλιστα με ποσά που προκαλούν.

Παρά τις ενστάσεις του Πέδρο Μάρτινς οι “Ερυθρόλευκοι” σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να πουλήσουν 3 σημαντικά περιουσιακά τους στοιχεία. Το ένα από σήμερα και τυπικά έχει πουληθεί και επίσημα.

Σεμέδο και Καμαρά  θα είναι η επόμενη με αρκετά εκατομμύρια στα ταμεία του.

Από την άλλη πλευρά, οι προτάσεις που υπάρχουν  Σεμέδο και Καμαρά έχουν ακόμη δρόμο για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των “Ερυθρολεύκων”.  Οι συγκυρίες ίσως ασκήσουν ιδιαιτερη πίεση στον Ολυμπιακό στο να ρίξει λίγο το κασέ τους.

Τα επόμενα 24ωρα αναμένονται εξελίξεις στο ρεπορτάζ των Πειραιωτών, με πολλά εκατομμύρια να είναι έτοιμα να εισέλθουν στα ταμεία του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ