Αποχωρήσεις εκτός από προσθήκες στον Ολυμπιακό. Με εξαίρεση τους Σα, Σεμέδο και Καμαρά. Που θα πουληθούν ακριβά. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από τον Πέδρο Μαρτίνς. Χαρακτηριστική περίπτωση αποτελεί ο Γιασίν Μεριά, ο οποίος ανήκει ακόμα στον Ολυμπιακό. Αν και έχουμε καιρό να τον δούμε να αγωνίζεται. Ο Τυνήσιος αμυντικός έχει περάσει τις δύο τελευταίες […]

Αποχωρήσεις εκτός από προσθήκες στον Ολυμπιακό. Με εξαίρεση τους Σα, Σεμέδο και Καμαρά. Που θα πουληθούν ακριβά. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Χαρακτηριστική περίπτωση αποτελεί ο Γιασίν Μεριά, ο οποίος ανήκει ακόμα στον Ολυμπιακό. Αν και έχουμε καιρό να τον δούμε να αγωνίζεται.

Ο Τυνήσιος αμυντικός έχει περάσει τις δύο τελευταίες σεζόν ως δανεικός. Σε τουρκικό σύλλογο.Ο τελευταίος του δανεισμός, στη Ρίζεσπορ, ολοκληρώθηκε και ο παίκτης επέστρεψε στο Λιμάνι. Αλλά δεν έχει ελπίδες να πάρει θέση στο σύνολο. Ήδη ο διεθνής άσος έχει ενημερωθεί ότι πρέπει να βρει ομάδα.

Δύσκολα είναι τα πράγματα και για τον Πέπε Ροντρίγκες. Που παίρνει ευκαιρίες από τον Πέδρο Μαρτίνς στην προετοιμασία, όμως δεν φαίνεται να τις αξιοποιεί. Τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του είναι μεγάλα και προβληματίζει με την τάση του να “πουλάει” εύκολα την μπάλα, στοιχείο που σίγουρα δεν βοηθά έναν κεντρικό χαφ να αναδειχθεί.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ