Πέρα από τις μεταγραφές και τις προσθήκες, στον Ολυμπιακό παίζουν σημαντικό ρόλο. Και οι αποχωρήσεις που έρχονται.  Ο Μαρτίνς έχει πλέον αποφασίσει για τους παίκτες που δεν χρειάζεται στο “παζλ” του. Ξεκίνησε μάλιστα ήδη, από καιρό, τις διαδικασίες. Ωστε να αποφορτιστεί το ρόστερ. Νίολα Τσούμιτς και  Λαζάρ Ραντζέλοβιτς είναι τα δύο ονόματα παικτών που φαίνεται […]

Πέρα από τις μεταγραφές και τις προσθήκες, στον Ολυμπιακό παίζουν σημαντικό ρόλο. Και οι αποχωρήσεις που έρχονται.  Ο Μαρτίνς έχει πλέον αποφασίσει για τους παίκτες που δεν χρειάζεται στο “παζλ” του.

Ξεκίνησε μάλιστα ήδη, από καιρό, τις διαδικασίες. Ωστε να αποφορτιστεί το ρόστερ.

Νίολα Τσούμιτς και  Λαζάρ Ραντζέλοβιτς είναι τα δύο ονόματα παικτών που φαίνεται να μην υπολογίζονται.

Ο Τσούμιτς ήρθε στην ομάδα τον Ιανουάριο του 2020 έναντι 500.000 από τη Ραντνίσκι. Και δεν κατάφερε να δείξει αυτά που περίμεναν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.

Δόθηκε δανεικός στην Σπόρτινγκ Χιχόν. Στην Ισπανία ο 22χρονος είχε 28 συμμετοχές, με ένα γκολ και δύο ασίστ, όμως πλέον όλα δείχνουν ότι θα παραχωρηθεί.

Η ομάδα που έχει δείξει να ενδιαφέρεται για τον παίκτη είναι ο Ερυθρός Αστέρας. Υπάρχει όμως διαφορά στην οψιόν αγοράς. Υψους ενός εκατομμυρίου που θέλουν να βάλουν οι Ερυθρόλευκοι.

Σχετικά με τον Ραντζέλοβιτς φαίνεται ότι και αυτός δεν θα βρίσκεται στο Λιμάνι τη νέα χρονιά.

Την περασμένη χρονιά είχε συνολικά 35 συμμετοχές χωρίς όμως να πετύχει κάποιο γκολ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 24χρονος αναμένεται να αποχωρήσει από την Ελλάδα με τον ΑΠΟΕΛ να είναι αυτός που μέχρι τώρα φαίνεται να ενδιαφέρεται για αυτόν.

Στην έξοδο βρίσκεται και ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ, με τον Ατρόμητο να είναι ο βασικός “μνηστήρας” για την απόκτηση του.

Ο Τυνήσιος αν και κόστισε κοντά στο 1 εκατομμύριο για να αποκτηθεί από την Φράιμπουργκ τον Σεπτέμβρη του 2020, κατέγραψε μόλις 10 παρουσίες στην ενδεκάδα των Πειραιωτών και γενικά δεν κατάφερε να πείσει ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στο δεξί άκρο της άμυνας, κάτι που δεν φάνηκε να αλλάζει και στην φετινή προετοιμασία της ομάδας.

Στην όρτα της εξόδου και ο Φράνκο Σολδάνο. Ο 26χρονος επιθετικός είναι  δανεικός στην Μπόκα Τζούνιορς έχοντας 33 συμμετοχές και 2 γκολ τη σεζόν.

Όπως προκύπτει, ο Πέδρο Μάρτινς δεν τον υπολογίζει ούτε τη φετινή σεζόν. Μιας και δεν έπεισε ότι δικαιούται θέση στο ρόστερ. Με την ισπανική Λας Πάλμας και την μεξικάνικη Χουάρες να τον έχουν στα… ραντάρ τους.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ