Με αργά αλλά σταθερά βήματα κινείται ο Παναθηναϊκός στο χτίσιμο της νέας σεζόν. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σκέφτεται προσεκτικα κάθε του κίνηση. Πριν λάβει τις τελικές αποφάσεις για το ποιος θα έρθει, αλλά και ποιος θα αποχωρήσει από τους “Πράσινους”. Μετά τις ενέργειες με Αλεξανδρόπουλο και Κώτσιρα, στο Κορωπί κοιτάζουν ήδη τις επόμενες κινήσεις για ενίσχυση. […]

Με αργά αλλά σταθερά βήματα κινείται ο Παναθηναϊκός στο χτίσιμο της νέας σεζόν.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σκέφτεται προσεκτικα κάθε του κίνηση. Πριν λάβει τις τελικές αποφάσεις για το ποιος θα έρθει, αλλά και ποιος θα αποχωρήσει από τους “Πράσινους”.

Μετά τις ενέργειες με Αλεξανδρόπουλο και Κώτσιρα, στο Κορωπί κοιτάζουν ήδη τις επόμενες κινήσεις για ενίσχυση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ΓΙοβάοβιτς έχει ζητήσει έναν ποιοτικό αριστεροπόδαρο ποδοσφαριστή για την άμυνα. Ώστε να πλαισιώσει όσο καλύτερα γίνεται το ήδη υπάρχον σύνολο

Στο κέντρο τα πράγματα φαντάζουν πιο δύσκολα. Η θέση του αμυντικού χαφ φαίνεται να έχει ένα προβάδισμα. Ως προς το πόσο επείγει στο να καλυφθεί. Εκεί ο προπονητής του Παναθηναϊκού φαίνεται να έχει ζητήσει παίκτη που δεν θα είναι κίνηση ρίσκου. Δεν υπάρχουν άλλωστε περιθώρια για λάθη και πισωγυρίσματα φέτος.

Ως προς τις ανανεώσεις, οι “Πράσινοι” έχουν αφήσει τον απόλυτο έλεγχο στον Γιοβάνοβιτς. Εκείνος θα κρίνει ποιος ταιριάζει στον Παναθηναϊκό και μέσα σ’ αυτούς είναι και η περίπτωση του Τάσου Χατζηγιοβάνη. Οπου και το επόμενο διάστημα θα δρομολογηθεί η επέκταση της συνεργασίας του με την ομάδα. Ενώ παράλληλα ο Σέρβος τεχνικός δουλεύει και το κομμάτι των αποδεσμεύσεων.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ