Η απόφαση πάρθηκε από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Άρης, Θοδωρή Καρυπίδη, με τον επαναπατρισμό του παίκτη και την αποχώρηση που στοίχισε. Σίγουρα μια εξαιρετική χρονιά για την ομάδα του Άρη. Καθώς η ομάδα του Άκη Μάντζιου βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Εκτός αυτού, η πορεία που πραγματοποιεί η ομάδα είναι καθ’ όλα σταθερή. […]

Η απόφαση πάρθηκε από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Άρης, Θοδωρή Καρυπίδη, με τον επαναπατρισμό του παίκτη και την αποχώρηση που στοίχισε.

Σίγουρα μια εξαιρετική χρονιά για την ομάδα του Άρη. Καθώς η ομάδα του Άκη Μάντζιου βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Εκτός αυτού, η πορεία που πραγματοποιεί η ομάδα είναι καθ’ όλα σταθερή. Με τον κόσμο να διερωτάται, ποια θα ήταν η κατάληξη, εάν η ομάδα είχε και αποτελεσματικότητα στις φάσεις που δημιουργεί.

Ο Καρυπίδης έφερε τον Κώστα Μήτρογλου στη Θεσσαλονίκη. Όμως, ο Έλληνας επιθετικός δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα.

Μην ξεχνάει κανείς πως το περασμένο καλοκαίρι αποχώρησε ο Ντιγκινί. Ένας ποδοσφαιριστής που αποτέλεσε βασικό γρανάζι της ομάδας.

Πολλοί πίστευαν πως έχει θέμα με το γκολ, όμως ο ίδιος πραγματοποιεί τρελή χρονιά στην Κύπρο. Αγωνίζεται στον Απόλλωνα Λεμεσού, μετρώντας 18 γκολ σε 34 ματς, έχοντας επίσης και 4 ασίστ!

Ο Γάλλος μάλιστα, έχει σοβαρή υποψηφιότητα για πρώτος σκόρερ της λίγκας.

Είναι και το συμβόλαιό του με τους Κύπριους, το οποίο κρατά ως το 2022. Αλλιώς, λέτε να τον βλέπαμε ξανά με τα κιτρινόμαυρα; Πολύ πιθανό, διότι θα έλυνε το πρόβλημα με την επιθετική δυστοκία.  

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ