Το πρόβλημα που προέκυψε με τα PCR τεστ της τουρκικής ομάδας στο “Ελ. Βενιζέλος” οδήγησε στη ματαίωση του προγραμματισμένου για την Τρίτη (13/7, 21:15) φιλικού αγώνα του Ολυμπιακόυ στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Οι ελληνικές Αρχές κατά την άφιξη της Γαλατάσαραϊ στην Αθήνα αρνήθηκαν τα PCR τεστ που είχαν υποβληθεί τα μέλη της αποστολής, με αποτέλεσμα να […]

Το πρόβλημα που προέκυψε με τα PCR τεστ της τουρκικής ομάδας στο “Ελ. Βενιζέλος” οδήγησε στη ματαίωση του προγραμματισμένου για την Τρίτη (13/7, 21:15) φιλικού αγώνα του Ολυμπιακόυ στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Οι ελληνικές Αρχές κατά την άφιξη της Γαλατάσαραϊ στην Αθήνα αρνήθηκαν τα PCR τεστ που είχαν υποβληθεί τα μέλη της αποστολής, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρόβλημα. Οι Τούρκοι έμειναν στο “Ελ. Βενιζέλος” για περίπου δύο ώρες σε μία προσπάθεια να βρεθεί λύση, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Και αυτό διότι η τουρκική ομάδα αρνήθηκε να υποβληθεί σε δειγματοληπτικό έλεγχο όπως προστάζει το πρωτόκολλο της πολιτικής προστασίας. Έτσι, η αποστολή της Γαλατά αποφάσισε να επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη και ως εκ τούτου το αυριανό (13/7) φιλικό με τον Ολυμπιακό δεν θα διεξαχθεί.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ