Μιλάμε για ένα πολύ μεγάλο ταλέντο από όλους όσοι γνωρίζουν καλά το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Θεσσαλονίκης. Γεννημένος τον Νοέμβριο του 2004 ο Γιώργος Χαραλαμπόγλου και τα τα εντυπωσιακά του νούμερα συγκέντρωσαν αρκετά βλέμματα ομάδων πάνω του. Eνα ακόμη Ελληνόπουλο ανοίγει τα φτερά του για το εξωτερικό. Ο λόγος για τον Γιώργο Χαραλαμπόγλου, ο οποίος […]

Μιλάμε για ένα πολύ μεγάλο ταλέντο από όλους όσοι γνωρίζουν καλά το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Θεσσαλονίκης. Γεννημένος τον Νοέμβριο του 2004 ο Γιώργος Χαραλαμπόγλου και τα τα εντυπωσιακά του νούμερα συγκέντρωσαν αρκετά βλέμματα ομάδων πάνω του.

Eνα ακόμη Ελληνόπουλο ανοίγει τα φτερά του για το εξωτερικό. Ο λόγος για τον Γιώργο Χαραλαμπόγλου, ο οποίος είναι μόλις 17 ετών και τον απέκτησε η Φιορεντίνα, η οποία επένδυσε στο ταλέντο του και τις ικανότητές του.

Ο Χαραλαμπόγλου, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός, ήρθε σε συμφωνία με την ιταλική ομάδα αφήνοντας την Νίκη Ευκαρπίας ως πρώτος σκόρερ της ομάδας και του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας έχοντας στο ενεργητικό του 19 τέρματα.

Αγωνίζεται ως επιθετικός και άφησε τη Νίκη Ευκαρπία, με τη φανέλα της οποίας μέτρησε 19 γκολ. Ο Χαραλαμπόγλου ετοιμάζεται για μια πολύ μεγάλη πρόκληση στην Ιταλία και δεν θέλει ν’ αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ