Μια ΑΕΚ που παραπαίει, με άμυνα παιδικής χαράς, και χωρίς πλάνο στο παιχνίδι της, τον Μελισσανίδη να κάνει υπομονή αλλά πόση; το Group Therapy του Ιταλού στα αποδυτήρια με τους ποδοσφαιριστές, αποτελούν μια περίεργη κατάσταση που έχει πέσει ο δικέφαλος. Και ήρθε η ώρα για δραστικές λύσεις. Ο Ιταλός προπονητής δεν έχει καταφέρει να παρουσιάσει […]

Μια ΑΕΚ που παραπαίει, με άμυνα παιδικής χαράς, και χωρίς πλάνο στο παιχνίδι της, τον Μελισσανίδη να κάνει υπομονή αλλά πόση; το Group Therapy του Ιταλού στα αποδυτήρια με τους ποδοσφαιριστές, αποτελούν μια περίεργη κατάσταση που έχει πέσει ο δικέφαλος. Και ήρθε η ώρα για δραστικές λύσεις.

Ο Ιταλός προπονητής δεν έχει καταφέρει να παρουσιάσει την «Ένωση» όπως θα την ήθελαν οι οπαδοί της, αφού επί των ημερών του παρουσιάσε πάρα πολύ κακό πρόσωπο σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η ΑΕΚ έδειξε σε ακόμα ένα παιχνίδι ότι είναι βαριά «άρρωστη». Η άμυνα της ΑΕΚ βρισκόταν σε αποσύνθεση από τις επιλογές και την ανύπαρκτη δουλειά του Ιταλού και έγινε παιχνιδάκι στα κέφια των παικτών του Βόλου.

Με αυτήν την άμυνα δεν πας πουθενά! Δεν μπορείς να χρειάζεσαι 3 και 4 γκολ για να κερδίσεις ένα αγώνα! Το σημερινό του Ιταλού ήταν και το τελευταίο. 

Το θέμα το έχει αναλάβει ο Ίβιτς και οι επαφές θα ξεκινήσουν πολύ σύντομα με 2-3 περιπτώσεις που τον ενδιαφέρουν. 

Συμφώνησε με την Γουότφορντ ο Βλάνταν Ίβιτς!

Η περίπτωση του Βλάνταν Ίβιτς παίζει αρκετά.

Ο Βλάνταν Ίβιτς έχει αρκετά θετικά. Ξέρει την ελληνική πραγματικότητα, οδήγησε τον ΠΑΟΚ στο πρώτο Κύπελλο του μετά το 2000, με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ κατέκτησε δύο πρωταθλήματα σε δύο χρόνια δουλειάς και δούλεψε στην Αγγλία, μία μετάβαση που δεν είναι συχνή για Βαλκάνιους προπονητές. Επίσης, ο Ίβιτς έχει αγωνιστεί στην ΑΕΚ και έχει σχέση με τους «κιτρινόμαυρους».

Μια συνεργασία μεταξύ αδελφών στην ΑΕΚ θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον, και ήδη έχουν αρχίσει να το επεξεργάζονται. 

Ο Βλάνταν Ίβιτς παρουσιάζεται θετικός. Ο Ίλια θα δουλέψει με τον αδελφό του, ή μακριά και αγαπημένοι!

Σας είχαμε ενημερώσει με πολύ πρόσφατα άρθρα μας

Ο Βλάνταν Ίβιτς ζωντανεύει τους εφιάλτες τους Καρέρα. Και όχι άδικα!

ΑΕΚ: Καρέρα μέχρι να βρουν αντικαταστάτη. Τελειωμένος ο Ιταλός!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ