Μια ΑΕΚ που  πάει σε μεγάλες αλλαγές. Μετά την απομάκρυνση του Καρέρα και τον Μανόλο Χιμένεθ αντικαταστάτη, η ΒΟΜΒΑ είναι η απομάκρυνση του Ίλια Ίβιτς. Μετά τη νέα “γκέλα” με τον Βόλο, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε σαρωτικές αλλαγές, αλλάζοντας μέσα σε λίγες μέρες προπονητή και τεχνικό διευθυντή. Ο […]

Μια ΑΕΚ που  πάει σε μεγάλες αλλαγές. Μετά την απομάκρυνση του Καρέρα και τον Μανόλο Χιμένεθ αντικαταστάτη, η ΒΟΜΒΑ είναι η απομάκρυνση του Ίλια Ίβιτς.

Μετά τη νέα “γκέλα” με τον Βόλο, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε σαρωτικές αλλαγές, αλλάζοντας μέσα σε λίγες μέρες προπονητή και τεχνικό διευθυντή.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ είναι πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ.  Ο Παναγιώτης Κονέ ετοιμάζεται για διάδοχός του.

Ο 33χρονος παλαίμαχος πλέον ποδοσφαιριστής, σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται σε συζητήσεις με την διοίκηση της ΑΕΚ εδώ και καιρό για την ανάληψη πόστου κοντά στην ομάδα. Ωστόσο με τις τελευταίες εξελίξεις, είναι πολύ πιθανό όχι μόνο να αναλάβει πόστο, αλλά αυτό να είναι και του τεχνικού διευθυντή. Το ζήτημα μπορεί να ξεκαθαρίσει ακόμη και σήμερα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον Ιλια Ιβιτς:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον έως σήμερα τεχνικό της διευθυντή, Ιλια Ιβιτς.

Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στο διάστημα της παρουσίας του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του καριέρας».

Κονέ : Ολοι οι δρόμοι οδηγούν στην... ΑΕΚ - to10.gr

Ο μέχρι πρότινος πλέον τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, φέρεται να έλαβε πρόταση για να συνεχίσει από την θέση του Εκτελεστικού Διευθυντή της ΠΑΕ, υψηλότερη δηλαδή στην ιεραρχία σε σχέση με αυτή που κατείχε. Το ζητούμενο είναι εαν ο Ίλια θέλει να ασχοληθεί με την νέα του θέση, αφού θα κάνει διαφορετικά πράγματα από αυτά που θέλει να κάνει.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ