Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον κύκλο της σεζόν να ολοκληρώνεται με αποτυχία. Ενός κακού, μύρια έπονται. Στην Τούμπα παρόλα αυτά, ολοκληρώθηκε ένας κύκλος, με ομολογία αποτυχίας για την ΑΕΚ. Με τους «κιτρινόμαυρους» να αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων. Δεν διαχειρίστηκε σωστά το γκολ του […]

Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον κύκλο της σεζόν να ολοκληρώνεται με αποτυχία.

Ενός κακού, μύρια έπονται. Στην Τούμπα παρόλα αυτά, ολοκληρώθηκε ένας κύκλος, με ομολογία αποτυχίας για την ΑΕΚ. Με τους «κιτρινόμαυρους» να αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων.

Δεν διαχειρίστηκε σωστά το γκολ του Γαλανόπουλου, με αποτέλεσμα να ισοφαριστεί άμεσα. Έγιναν αρκετά τραγικά λάθη, με την ΑΕΚ να καταρρέει, ενώ θα έπρεπε να τα δώσει… όλα για την ανατροπή και την πρόκριση.

Εν τέλει, ο ΠΑΟΚ έκανε τη δική του ανατροπή και νίκησε την Ένωση. Πλέον, ο μόνος στόχος για την ΑΕΚ είναι η θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο απ’ το πρωτάθλημα. Έχει τέσσερα παιχνίδια ακόμη για τη Super League, για να το καταφέρει.

Η επόμενη μέρα, τι αλλάζει ο Μελισσανίδης!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, μετά τον διασυρμό από τον Ολυμπιακό, είχε κάνει μια έκρηξη στα αποδυτήρια της ομάδας. Κι είπε το αυτονόητο. Πως θα τα αλλάξει όλα, κι αν χρειαστεί θα αποχωρήσουν όλοι.

Κακό το ρόστερ της ΑΕΚ, δεν το λέει κανείς. Όμως, σε θέσεις κλειδιά έχει αρκετά κενά. Επιπλέον, δεν διαθέτει παίκτες με ηγετική φυσιογνωμία και χαρακτηριστικά στο παιχνίδι τους.

Έχει χαθεί το μέταλλο και η ομάδα δείχνει μια… ηττοπάθεια! Ειδικά στις μεγάλες αναμετρήσεις, που διακυβεύονται πολλά!

Ο Μανόλο Χιμένεθ, μετά την ήττα-αποκλεισμό στην Τούμπα, έκαψε και τις λίγες πιθανότητες παραμονής για του χρόνου.

Η ΑΕΚ χρειάζεται έναν τεχνικό, ο οποίος θα εμπνέει και θα παίρνει από τους παίκτες το 100%.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ