Μια ΑΕΚ που παραπαίει, με άμυνα παιδικής χαράς, και χωρίς πλάνο στο παιχνίδι της, τον Μελισσανίδη να πηγαίνει στα Σπάτα, και από πίσω οι οργανωμένοι, και το Group Therapy του Ιταλού στα αποδυτήρια με τους ποδοσφαιριστές, αποτελούν μια περίεργη κατάσταση που έχει πέσει ο δικέφαλος. Ενδεικτικά αναφέρουμε μόνο ένα τραγικό λάθος του Ιταλού. Ο Μάσιμο […]

Μια ΑΕΚ που παραπαίει, με άμυνα παιδικής χαράς, και χωρίς πλάνο στο παιχνίδι της, τον Μελισσανίδη να πηγαίνει στα Σπάτα, και από πίσω οι οργανωμένοι, και το Group Therapy του Ιταλού στα αποδυτήρια με τους ποδοσφαιριστές, αποτελούν μια περίεργη κατάσταση που έχει πέσει ο δικέφαλος.

Ενδεικτικά αναφέρουμε μόνο ένα τραγικό λάθος του Ιταλού.

Ο Μάσιμο Καρέρα, χρησιμοποίησε τρίτο διαφορετικό κεντρικό δίδυμο, τους Νεντελτσεάρου και Σβάρνα στα τρία ματς της προηγούμενης εβδομάδας. Καμία χημεία μεταξύ τους. Ο Ιταλός έπρεπε να είχε σταματήσει το εκτεταμένο rotation και να είχε βρει τα βασικά πρόσωπα. Τουλάχιστον όσον αφορά το κέντρο της άμυνας.

Αλλά ας βάλουμε τα πράγματα σε μια τάξη.

Ο Μάσιμο Καρέρα συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στα αποδυτήρια, κάτι σαν Group Therapy (Ομαδική Ψυχοθεραπεία) και ξεκινάς με την ερώτηση τι φταίει, και η απάντηση από βασικό σου ποδοσφαιριστή είναι πως ΔΕΝ ξέρουν τι παίζουν, κοινώς πως ΔΕΝ υπάρχει πλάνο…

Όταν έχεις μπροστά σου το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την ομάδα με κάτω τα χέρια εκτός συνέχεια Γιουρόπα, και το κλίμα στα τάρταρα, πως θες να πιστέψουμε ότι ο Ιταλός θα παραμείνει. Έχει φύγει, απλά δεν τον έχει μάθει ακόμα. Επίσημα, γιατί ανεπίσημα ο Ίβιτς έχει φροντίσει με την συμπεριφορά του να του δείξει ξεκάθαρα.

Και αν δεν υπήρχε η καλή σχέση που είχε αναπτυχθεί με τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, με κάτι κρουαζιέρες μαζί, θα είχε φύγει με συνοπτικές διαδικασίες αμέσως μετά τον αγώνα. Το πρόβλημα είναι ΕΝΑ και μόνο. Δεν έχουν βρει ακόμα αντικαταστάτη.

Τώρα οι δηλώσεις τύπου θα μείνει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, είναι να χαμε να λέγαμε. Πάντα τέτοιες δηλώσεις στήριξης γίνονται για να προετοιμάσουν την επόμενη ημέρα.

Θα το τελειώσουν την υποχρέωση τους στο Γιουρόπα στον τελευταίο τους αγώνα με την Λέστερ, και με τον Απόλλων για το πρωτάθλημα. Δεν θα πάει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ με τον Καρέρα.

Το θέμα το έχει αναλάβει ο Ίβιτς και οι επαφές θα ξεκινήσουν πολύ σύντομα μα 2-3 περιπτώσεις που τον ενδιαφέρουν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ